Amerikai lap: Valós lehetőség Ukrajna feldarabolása

2023. február 10. 13:10

Medvegyev korábban már megosztott egy olyan térképet, amelyen Ukrajna Kijev környékére korlátozódik.

2023. február 10. 13:10
null

A The Epoch Times című amerikai lap véleménycikkében úgy véli, „nem fog teljesülni az USA és szövetségeseinek vágyálma, vagyis Ukrajna győzelme”. Ha Kijev veszít, az ukrán állam csődbe jut, ez pedig lépésre ösztönözheti azokat az államokat, amelyeknek területi igényeik vannak vele szemben – olvasható a lapban.

Körbejárta a netet egy térkép, amelyen Ukrajna Kijev környékére korlátozódik

A cikk szerzője, Patricia Adams felidézte azt is: az ukrán miniszterelnök helyettese, valamint az ukrán védelmi tanács elnöke egyaránt hangoztatta korábban, hogy Magyarország szeretné visszaszerezni az I. világháború után elcsatolt Kárpátalját. Az ott élő magyar kisebbség életét megnehezíti az ukrán nyelvtörvény, mely korlátozza a magyar nyelv használatát és a magyar kultúrát – hívta fel a figyelmet a szerző.

A cikkben Adams kitért arra is, hogy Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese tavaly egy olyan térképet tett közzé az interneten, amelyen Ukrajna Kijev környékére korlátozódik, és a többi részét Oroszországhoz, Lengyelországhoz, Romániához és Magyarországhoz csatolták.

Nyitókép illusztráció. Fotó: AFP

***

 ***

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Piliscsabai
2023. február 12. 18:38
Nem sok nyomát látom az ősi Ukrajnának, Európa Kr. e, 400-tól napjainkig: https://www.portfolio.hu/short/20190227/igy-valtoztak-a-tortenelem-soran-europa-legnepesebb-orszagai-video-315645
csak szólok
2023. február 11. 17:17
Ez politikai irrealitás. Ha megkapjuk Kárpátalját, de senki nem ismeri el az oroszokat kivéve, többet veszítünk, mint amennyit nyerünk. De azért a lelkemnek kedves a nóta: "Ungvár, Munkács, Beregszász Minden tolvaj szomszédot a hideg ráz. Ha Isten is úgy akarja, Mienk lesz majd újra a ........."
Jusztiscsak
2023. február 11. 14:16
"Mértekadó" a hírforrás, Epoch times egy rendkívűl szélsőjobboldali lap, amely kínai tanokat terjeszt. A vilagban terjedő elmebeteg összeesküvés elméletek kitalálója és terjesztője. Szóval mandineres eltévedtek hergelésére pont megfelel. Egyétek és basszátok fel magatokat a hazugságokon! Jobb lenne a józan észt használni és az alapvető emberi erkölcsök mentén gondolkozni. A gyilkos agresszor halált érdemel, a megtámadott, szabadsagáért harcoló ukrán nép, pedig elismerést és támogatást, hogy győzhessen az igazság.
istvanpeter
2023. február 11. 09:37
Hát, az ukrajnai oroszokat mindenképpen haza kell engedni az Anyácskához, mert ha az ukránok kezére kerülnek egy óriási népirtás fenyegeti őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!