Amerikai lap: Az EU-ban kivétel Magyarország

2022. december 23. 10:15

A Washington Post kiemelte, hogy Magyarország ellenáll az LMBTQ-nyomásnak.

2022. december 23. 10:15
null

A The Washington Post is beszámolt arról, hogy Skóciában elgurult a gyógyszer és mostantól bárki bármikor nemet válthat. (Eddig a törvényes nemváltást legalább orvosi diagnózishoz kötötték. Mostantól csak alá kell írni egy nyilatkozatot.)

A lap megjegyezte, hogy az EU-ban kivétel Magyarország, mivel mi 2020-ban megtiltottuk a születési nem megváltoztatását.

Magyarország így azon nyolc európai ország között van, amely nem ad jogi lehetőséget a nemek közötti váltásra.

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2022. december 24. 21:14
Én , részemről megengedném hogy az ovódákban , iskolákban lobbizzanak a nemátalakító műtétekről ! DE CSAK AZ TARTHAT ELŐADÁST , AKI (az előadási szándéka előtt) ÁTESETT EGY NEMÁTALAKÍTÓ MŰTÉTEN , SAJÁT KÖLTSÉGÉRE !!!
Bal-lib vadász
2022. december 24. 16:49
A magyar libsik szerint senki sem akar itt transz propagandát nyomni. De valamiért mégsem tetszik nekik,ja ezt törvény tiltja! Akkor ezek szerint mégsem igaz amit kamuznak! Ha (szerintük) nem téma a nemváltó műtétek erőltetése,akkor miért zavarja őket a törvényi tiltás?
Robert69
2022. december 24. 13:11
Nem is tudom, mi a szabadság? Nem az, hogy mindenki úgy él felnőtt módra ahogyan akar? Ha nem így lenne nálunk akkor kivel lenne tele az utca amikor LMBTQ megmozdulást tartanak? Lásd fotó. A gyermekeink kérdése más. Lehet majd amikor felnő ő is azt az életmódot választja amikor felnőtt fejjel erről képes és tud dönteni. De amig nem lesz felnőtt korú addig a szülő felelőssége és kötelessége a nevelése. Ha az alkohol és kábítószer fogyasztástól tiltjuk akkor miért engednénk meg az öncsonkítást.
Chardonnay99
2022. december 24. 12:21
Bolond világ az, ahol egy tévképzetnek szabad folyást engednek. Ugyanis a "nemváltoztató", valójában a külső nemi jelleget trancsírozó műtét egy tévképzeten alapul, hiszen amikor egy férfi nőnek hiszi magát, vagy fordítva, akkor neki tévképzete van, olyasminek hiszi magát, amivé nem válhat, csak külsőségben. Attól, hogy valaki nagy füleket és ormányt operáltat magára és Dumbo-nak hívatja magát még nem lesz elefánt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!