„Hitler büszke lenne rád” – szúrt oda az orosz külügy az észt miniszterelnöknek

2022. december 28. 15:03

Kaja Kallas korábban úgy fogalmazott az ukrán menekültekkel kapcsolatban, hogy nem akarnak egy új közösséget Észtországban, amely nem beszél észtül.

2022. december 28. 15:03
null

Az orosz külügyi tárca szóvivője Telegram-csatornáján közzétett bejegyzésében kommentálta az észt miniszterelnök egyik megjegyzését, amelyet az Ukrajnából érkező menekültekkel kapcsolatban fogalmazott meg. Kaja Kallas korábban azt nyilatkozta: „Nem akarunk egy új közösséget Észtországban, amely nem beszél észtül... Ezek az emberek hozzáférnek a juttatási rendszerünkhöz, és konkrét hatást gyakorolnak az adófizetőkre.”

Zaharova válaszában a következőket írta: „Kayla, Adolf büszke lenne rád. Nélküled sokkal nehezebb lett volna bebizonyítani a kollektív Nyugat dehumanizálását. Észtország az észteké, igaz? Mondd már ki, ne nyomd össze az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát izzadt tenyereddel.”

Fotó: Russian Foreign Ministry / Sputnik via AFP

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. december 29. 12:19
SZÉP NŐ EZ A KAJA.....KÁR HOGY NEM ÖLÉG OKOS. ( engem nem zavarna az, hogy a "dolfi" büszke vóna' Reá...)
Jack Reynor
2022. december 29. 09:32
Zaharova egy rendkívül vonzó nő.
Reszelő Aladár
2022. december 28. 22:54
Ez van, ha egy Dél-Dunántúl méretű ország Budapestnyi lakósággal emberkedik. 20.000 menekült és lehet új népszavazást tartani.
Senki Alfonz
2022. december 28. 20:09
Hol volt ez az észt, amikor osztották az észt???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!