Videón a síelőket betemető hatalmas lavina

2022. december 26. 15:06

A hótömeg tíz embert temetett maga alá.

2022. december 26. 15:06
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt,  vasárnap délután hatalmas lavina zúdult le a 2720 méter magas Trittkopf hegycsúcs térségében. A hótömeg tíz embert temetett maga alá. Hétfőre kiderült, az összes betemetett síelő túlélte a balesetet. Most a lavináról előkerült egy videó, valaki a telefonjával vette fel az osztrák Alpokban a katasztrófa pillanatait.

@stevebreake Lawine Lech/Zürs 25.12.22 #lech #zürs #lawine #avalanche #lawinelech #lawinezürs #ski #fyp ♬ Originalton - stefan

 

Osztrák lavina: csodával határos, hogy senki sem vesztette életét

A mentésben résztvevők az összes áldozatot élve tudták kimenteni, négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. Mint arról vasárnap már lapunkban beszámoltunk, vasárnap délután három óra magasságában zúdult le a lavina a 2720 méter magas Trittkopf hegycsúcs térségében. A hótömeg tíz embert temetett maga alá. Hétfőre kiderült, az összes betemetett síelő túlélte a balesetet.

Nyitókép: Daniel LIEBL / APA / AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz A Piréz
2022. december 26. 22:46
Les Deux Alpes-nál, asszem 2016-ban a szálloda szobájának az ablakából néztük, aznap nem is mentünk ki a pályára, akkora hó volt, hogy a bejárati ajtót is eltorlaszolta. Láttuk a mentőhelikoptereket, de csak itthon tudtuk meg, hogy hárman meg is haltak...
pitypang1125
2022. december 26. 16:00
Messziről megnéznék egyet.
mo ching
2022. december 26. 15:45
Mivel KariGeliről nincs cikk, ezért ide rakom: Kis Karácsony, nagy Karácsony Ki lesz, aki ma harácsol? Geli lesz az, meg a Goldon Dőzsölnek az adótokból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!