Kijevi főrabbi: Ukrajna hátba szúrta Izraelt az ENSZ-ben

2022. november 04. 10:35

Az ukránok megszavazták az ENSZ-határozatot, hogy mondjon le a zsidó állam a nukleáris fegyverarzenáljáról.

2022. november 04. 10:35
null

Ukrajna megszavazta azt az ENSZ-határozatot, amely arra szólítja fel Izraelt, hogy mondjon le a nukleáris fegyverarzenáljáról, írja az Index a cne.news-ra hivatkozva. Az egyik kijevi főrabbi a következőt mondta erre: „Ez

A rabbi az ukrán külügyminiszternek, Dmytro Kulebának üzent. Móse Azman „barátságtalan cselekedetnek, sőt, hátba szúrásnak minősítette a lépést – és éppen akkor, amikor Ukrajnának annyira szüksége van az izraeli katonai és egyéb segítségre” – ezt a cne.news írja.

Hozzátették: Móse Azman korábban erőfeszítéseket tett azért, hogy meggyőzze Izraelt az ukránok segítéséről. Ukrajna szavazásáról ezt mondta: „szörnyű hiba, amely áthúzza az együttműködés, a támogatás és a tárgyalások hónapok és évek óta tartó időszakát”.

Nyitókép: MTI/AP/Olivier Matthys

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ambaracurjan
2022. november 05. 22:45
1, Mindegy mit akar Zselé, a demokrata USA így akarta és Ukrajna megszavazta hogy a zsidók mondjanak le az atombombáról(írják alá saját halálos ítéletüket). 2, Bibi Izraelből már nem fog adni lószart se, nemhogy vaskupolát, ilyen szempontból sem volt nehéz megszavazni. 3, Európa haladár nyugat-eu vezetői is ezt várták el Zselééktől. 4, Be lehetett mutatni hogy Orbán császárral ellentétesen szavaznak(gondolom Hungary nem szavazta meg..).
figyelő4322
2022. november 04. 18:41
Nahát... Hogy mik vannak. Baj van a szeretet házában? Zselé meghazudtolja... önmagát?
Langyos hurkazsír
2022. november 04. 17:36
Van olyan hülye aki ezen csodálkozik? bandera szelleme még köztük van csak izrael néha becsukja a szemét.Most kinyitották. Férgektől ne várj mást.A határon 2 hektár földet ajánlott a határőr ha 3 hónapot leszolgálsz az ukrán seregben.(És túléled)
dragstar
2022. november 04. 16:49
Mazel tov
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!