Náci karlendítést látott a Sepsi OSK meccsén, megbüntette a székelyeket az UEFA

2022. augusztus 04. 09:55

A székely klub képviselői fellebbeznek a tízezer eurós büntetés ellen.

2022. augusztus 04. 09:55
null

Nem tetszett a szentgyörgyi szurkolók hagyományos buzdítása az Európai Labdarúgó-szövetség képviselőjének a múlt heti, Olimpija Ljubljana elleni meccsen – írja a Főtér.

Az UEFA tízezer eurós büntetést szabott ki a Sepsi OSK-ra. Az okot a múlt heti Olimpija Ljubljana–Sepsi OSK meccs svájci megfigyelőjének jelentése szolgáltatta, aki szerint

a vendégdrukkerek rasszista karlendítéssel kísérték a „Szentgyörgy! Szentgyörgy” skandálást.

Bár a székely klub magyarázattal szolgált a mérkőzésein megszokott szurkolási módra, ezt az UEFA nem fogadta el, és megbüntette a Sepsit. 

A klub képviselői fellebbeznek a döntés ellen, de mivel azt csak később tárgyalják, a székely csapat le kellett állítsa a jegyárusítást, és felkérte a szurkolóit, hogy legközelebb ne egy, hanem mindkét kezüket lendítsék szívüktől az ég felé. „Az ugyanis állítólag már nem rasszista szurkolás...” – teszik hozzá.

Nyitókép: MTI/Kátai Edit

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2022. augusztus 04. 12:53
Aki ezt jelentette az UEFÁnak, annak a nevét, lakcímét, telefonszámát stb közzé kéne tenni, majd barátságosan megkérdezni naponta ezerszer a kurva anyjával együtt., hogy mit is képzel magáról.
Orange79
2022. augusztus 04. 11:25
Elkepeszto, hogy a nemzetkozi ballibsi/magyargyulolo halozat keze mindenhova eler.
formaegy
2022. augusztus 04. 11:08
A BŰNÖZŐ nigger előtt való térdelés az UEFA értékrendje. Az ember fel sem emelheti a karját, mert náci karlendítés.... Na térdeljenek egy bűnöző nigger elé, és jó étvágyat a buzi UEFA-nak! Már azt várom, hogy amikor a Nélküled dalát énekelve annál a résznél, hogy 5 millió magyar az emberek fellendítve a karjukat széttárt újajkkal - ÖT - énekelnek, mikor lesz az is náci karlendítés.... Buzi niggerszopó térdelős UEFA!
nick89
2022. augusztus 04. 10:47
Még szerencse, hogy vagyonosodási vizsgálatot meg, környezetvédelmi hatóságot nem kaptak a nyakukba! Vagyesetleg megkeresi őket majd valaki, hogy közölje velük: Hallottam, hogy 1 vödör szaré meg 2 vödör hugyér eladó mindened és én most megveszemittírdalá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!