Így néz ki a mennyország a mesterséges intelligencia szerint

2022. augusztus 16. 14:24

Gyönyörűen képzeli el Szent Péter kapuit a gép.

2022. augusztus 16. 14:24
null

A mesterséges intelligencia megalkotta az emberiség utolsó szelfijei után a mennyországot. A gép több rajzot készített, ami hasonló közel mindegyikben, az a légiesen könnyű aranydíszítések, a felhő motívuma, valamint a gigászi méretekkel rendelkező tornyok és fehér csuklyás alakok.

Az algoritmusnak csupán azt az utasítást adták, hogy képzelje el, hogyan nézhet ki a mennyország. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bika57
2022. augusztus 17. 11:14
Gyurcsányék már ide készülnek.
SzkeptiKUSS
2022. augusztus 16. 20:43
Ha az emberi éntudat pusztán "anyagi", akkor semmi nem fogja megakadályozni az éntudattal rendelkező MI létrejöttét. Ha ez bekövetkezne, kérdésessé válik, hogy szüksége van e ránk, ha csak úgy nem, mint nekünk az állatkertre.
Ehetős Odó
2022. augusztus 16. 20:31
Marhaság. Az MI nem "képzel" semmit, mert nincs öntudata. Mindössze összemixel különféle rendelkezésére álló adatokat, valami algoritmus alapján. Egy fogékonyabb óvodás mélyebb tartalmakat rajzol a színes filceivel.
SzkeptiKUSS
2022. augusztus 16. 19:53
Tíz év sem kell, hogy ne ismerd fel, hogy géppel beszélsz, vagy egy másik embertársaddal. Nekem ijesztők ezek a folyamatok, habár koromnál fogva engem már nem érint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!