Putyin elnézést kért Izraeltől Lavrov miatt

2022. május 05. 19:17

Az orosz külügyminiszter korábban azt nyilatkozta, hogy „Hitlerben zsidó vér folyt”.

2022. május 05. 19:17
null

Vlagyimir Putyin orosz elnök Naftali Bennett izraeli miniszterelnökkel tárgyalt, a beszélgetés folyamán többek között bocsánatot kért Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kijelentéséért, miszerint Adolf Hitlernek voltak zsidó felmenői – írja a Haaretz.

Bennett elfogadta Putyin bocsánatkérését Lavrov kijelentései miatt, és megköszönte, hogy az orosz elnök tisztázta hozzáállását a zsidó néphez és a holokauszt emlékéhez – olvasható Bennett hivatalának közleményében.

Nyitókép: RUSSIAN FOREIGN MINISTRY / HANDO / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. május 12. 06:36
Lavrov bár igaz, de meggondolatlan kijelentést tett. Ami nem szolgálja a nemzetközi békét.
lqrooferi
2022. május 06. 15:04
Putyin tudja amit Lavrov nem: Ha héberekkel beszélsz mindig kötelező és kifizetődő dolog hazudni.
Kamcsatka5
2022. május 06. 09:14
Miként lehet, hogy Lavrov nem ismerte Göring hirhedt mondását: itt én mondom meg ki a zsidó!
Attologic
2022. május 06. 06:56
Nem. Nem..nem..nem. Nem zsido ver folyik Hitlerben, hanem zsido ver folyik Hitlerre. Hatalmas kulonbseg! Ennyit a tolmacsokrol. Neha hallgatom oket, total mast forditanak egy kovetoforditasban. Es ez igaz. Aki kiontja mas veret, arra bunjelkent raszall az aldozat vere. Jezus vere a tokeletes aldozati ver. Az egesz emberiseg bunos tulajdonkepp a Golgotan tortent verontasban. Minden embernek azt kell eldontenie hogy miutan felelos sajat bunei miatt Jezus verenek kiontasaban, ehhez mikent all hozza? Minden a hozzaallason mulik! Minden az utolso dontesen mulik! Aki elutasitja a Megvalto draga veret az orokre a gyehennara kerul, aki viszont koszonettel elfogadja Isten e hatalmas megvaltoi tettet, helyettesito veresaldozatat, az orokre az eletbe kerul. Ott nem lesz banat, betegseg, halal. Ismeros? Na hol olvashacc errol tobbet? Na akkor csapd fel a poros Bibliadat, ess neki, mert ettol fugg hogy hova kerulsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!