Robbanások voltak a lengyel határ közelében fekvő Lvivben

2022. március 26. 17:32

Orosz rakétákra gyanakodnak.

2022. március 26. 17:32
null

Három, erős robbanás volt nyugat-ukrajnai Lvivben, amiket valószínűleg orosz rakéták okoztak – adta hírül Andrij Szadojiv polgármester szombat délután a közösségi oldalán.

A hírt több forrás – közte a BBC és Makszim Kozickij, Lviv Katonai Regionális Igazgatóságának vezetője – is megerősítette.

A lengyel határ közelében fekvő városban terjengő füst a videókon is látszik.

A polgármester Telegramon közölte: várja a Katonai Igazgatóság bővebb tájékoztatását, egyúttal arra kérte a lakosságot, hogy bújjanak fedezékbe az esetleges további rakéták elől. A városban közben folyamatosan szólnak a légoltalmi szirénák: az Ukraine NOW hírportál szerint mindenkit arra kértek, hogy menjen a hozzá legközelebbi óvóhelyre, illetve ha már ott van, egyelőre ne jöjjön ki a felszínre.

Nyitókép: Twitter

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. március 27. 19:03
Halál az összes azovistára. Remélem, jó lassan nyuvasztják ki őket.
valakike
2022. március 27. 11:55
Amúgy Lvov kb. 40 km-re van a lengyel határtól. Tehát épp annyira van a lengyel határ közelében, mint pl. nálunk Pápa vagy Gyöngyös van a szlovák határ közelében. Semennyire sem.
DonCiccio
2022. március 27. 08:18
Az ukrán nácik is lehettek hogy aztán az oroszra foghassák
Anonymtalan
2022. március 26. 21:38
A lengyel határ közelében... Kb. 70 km-re van onnan, de végül is a Nap is közel van, a világegyetem méretéhez képest...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!