Bruce Willisnél afáziát diagnosztizáltak, felhagy a színészkedéssel

2022. március 30. 20:05

A családja jelentette be a hírt.

2022. március 30. 20:05
null

A 67 éves Bruce Willisnél afáziát diagnosztizáltak, ami miatt kénytelen felhagyni a színészkedéssel. A visszavonulásról a színész családja adott ki egy közleményt, amelyet a színész mostani felesége, Emma Willis és a volt felesége, Demi Moore is aláírt, az összes gyerekével egyetemben.

„Bruce csodálatos támogatóinak, mint család szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire”

– írta a családja Instagramon, azt is megjegyezve, hogy Willis „visszavonul a karrierjétől, ami olyan sokat jelentett neki”.

Az afázia általában agyvérzés vagy komoly fejsérülés után jelentkező nyelvi zavar, amely erősen befolyásolja a beszéd-, írás- és nyelvértési képességeket.

 

 

Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2022. március 31. 13:42
Egy időben a kovid alatt folyamatosan Demi Moorral volt és a gyerekeivel, akkoriban azt írták a kovid miatt vannak karanténban. Lehet az nem is a kovid végett volt, hanem sztrókot kapot. Átérzem a helyzetét. Sztrókosként, én is sok affáziás beteget ismerek. Nem könnyű.
Alcofrybas
2022. március 31. 10:10
Mit mondhatnék... A kedvencem https://www.youtube.com/watch?v=bq3_U_YD5ow
ujujuj
2022. március 31. 09:35
Kár. :( Inkább nagy ervin vonult volna vissza, azzal semmit nem veszítene az egyetemes színművészet. Sőt, csak nyerne vele. Bruce Willisnek jobbulást.
counter-revolution
2022. március 31. 09:32
Ritka az olyan ember Hollywoodban, mint ő. A kevesek egyike, aki nem szélbalos nyomorult. Nagyon sajnálom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!