Videón, ahogy orosz katonák lelőnek egy menekülő civilt (18+)

2022. március 04. 19:24

Kizárólag erős idegzetűeknek.

2022. március 04. 19:24
null

Megrázó videót tett közzé a Szabad Európa angol nyelvű oldala. A videót egy menekülő ukrán férfi készítette. A videón látszik, ahogy a férfi az apjával belefut egy orosz katonai konvojba,

miközben a kutyáikat menekítették ki Kijevtől északra található otthonukból.

A beszámoló szerint a két férfi már távozóban volt, amikor a fiú a környéken történt pusztítást videózta a telefonjával az autóból. Amikor az orosz konvojt meglátták, azonnal megálltak és lehúzódtak az út szélére s tolatni kezdtek, de a konvojból elkezdtek rájuk tüzelni. A felvételen látni, ahogy az idősebb Bulavenko kiesik az autóból, sebesülten fekszik az út közepén, majd nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. március 06. 14:09
Valami orosz konvojt emleget, de a videón ebből semmi nem látszik, az utat látni a láthatárig, de egyéb járművet nem. "Orosz konvoj, állítsd le a motort ?" Valami ilyesmit mond. De oroszt azt nem látni. Tele van az internet szerintem ilyen sz.rokkal.
barany
2022. március 06. 11:01
Nem furcsa, hogy angolul beszéltek az ukránok az életveszélyes helyzetben? Erősen hamisítás gyanús a "történet".
matykox
2022. március 06. 10:44
Vasárnap, itt a hétvégi manipuláció ideje! Síró kisgyermek lelövése mikor lesz nagytotálban?
néhai Ch.Pilot
2022. március 05. 15:27
Propaganda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!