Lemondott a CNN elnöke

2022. február 02. 18:01

Tovább söpör a CNN-nél Chris Cuomo szexuális zaklatással kapcsolatos botránya.

2022. február 02. 18:01
null

Lemondott posztjáról szerdán Jeff Zucker, a CNN amerikai hírtelevízió elnöke, miután kiderült, hogy viszonyt folytat egyik kolléganőjével, és erről nem tájékoztatta munkáltatóját – derül ki abból a feljegyzésből, amelyet a CNN médiaügyi riportere, Brian Stelter osztott meg a Twitteren.

Kötelességem lett volna nyilvánosságra hozni, amikor ez elkezdődött, de nem tettem meg.

Hibáztam. Emiatt a mai nappal lemondok” – írta közleményében Zucker.

Chris Cuomót, a CNN műsorvezetőjét decemberben függesztette fel a csatorna, miután kiderült, hogy segítséget nyújtott a szexuális zaklatással vádolt testvére, Andrew Cuomo stábjának, megsértve ezzel a CNN alapelveit.

Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. február 05. 16:39
A CNN alapelve bármely családnál fontosabb.
laikus19
2022. február 04. 06:15
Sürgősen meg kellene filmesíteni az eset egy szappanopera változatát, ami nem lenne nehéz, csak az eredeti történetet kellene lekoppintani. Főszerepekben: Jeff, Réz András, Allison, Malek Andrea. Igazi blockbuster lenne! Úgy értem, az RTL-es csordának.
mdave88
2022. február 03. 15:20
https://www.youtube.com/watch?v=3ixydWNxboQ&ab_channel=MarkDice
Volo
2022. február 03. 13:35
"miután kiderült, hogy viszonyt folytat egyik kolléganőjével, ..." Hát ez a baj! Ha mondjuk az egyik kollégájával folytatott volna viszonyt, és coming out-olt volna akkor most a mennyekbe menesztenék! ".....és erről nem tájékoztatta munkáltatóját....." ezt meg nem tudom értelmezni. Mi a f@&sz köze van a munkáltatójának ahhoz, hogy kivel dug ez az alak? A szex már közügy lett libsiéknél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!