Amerikai turisták szöktek be egy sörre éjszaka a Colosseumba

2021. november 18. 09:29

Róma történelmének egyik legdrágább sörét fogyasztotta el két amerikai turista: az akciójukért 290 ezer forintra büntették őket.

2021. november 18. 09:29
null

A két húszas éveiben járó férfit hajnali fél hatkor vették észre az ókori gladiátorstadionban. A csaknem kétezeréves műemlék területére tilos belépni éjszaka. Bár a koronavírus-járvány súlyos csapást mért a turizmusra,

a Colosseum továbbra is Olaszország leglátogatottabb látványossága. 

Ez volt a Római Birodalom legnagyobb amfiteátruma, gladiátorharcokat és más látványos eseményeket tartottak itt több tízezernyi néző előtt. A műemlék mintegy 7,6 millió látogatót vonzott 2019-ben.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Riccardo Antimiani

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2021. november 18. 21:24
Az amerikaiak nem elégedtek meg az ár/érték életérzésért amit kaptak, ott. Random kipótolták az érték oldalt és nagyobb élményre váltottak. Miért nem ezt sulykolják nekik? Kipótolták. Egészségükre.
masikhozzaszolo
2021. november 18. 19:33
Legdrágább sör? Nálunk egy kávé annyi, most volt hír!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!