Hamarosan felfedik a szeptember 11-ei terrortámadás titkos dokumentumait

2021. szeptember 04. 17:41

Joe Biden utasította az amerikai Igazságügyi Minisztériumot, hogy az eddig titkosított nyomozati dokumentumokat tegyék nyilvánossá.

2021. szeptember 04. 17:41
null

„Amikor az elnökválasztáson elindultam, transzparenciát és a korábban titkosított szeptember 11-ei Amerika ellen elkövetett terrortámadás nyomozati dokumentumainak nyilvánossá tételét ígértem meg. Lassan elérkezik a 20. évfordulója ennek a tragikus napnak, beváltom az ígéretem” – jelentette ki Joe Biden.

Biden rendelete szerint a szóban forgó dokumentumokat a titkosítás feloldása előtt átvizsgálják és fél éven belül nyilvánossá teszik.  

A Portfolio szerint egyes amerikai csoportok, köztük a szeptember 11-ei támadásban elhunytak családtagjai, rokonai, attól tartanak, hogy bizonyos dokumentumokat és bizonyítékokat megsemmisíthetett az FBI, hogy azok ne kerüljenek nyilvánosságra. Feltételezések szerint Szaúd Arábiának is szerepe volt a támadás megszervezésében, az erre utaló bizonyítékok megsemmisítésétől tartanak.

Nyitókép: Stan Honda / AFP

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2021. szeptember 06. 10:28
Na ami biztos, abban nem lesz egyetlen igaz mondat sem, ahogy a Kennedy vagy King gyilkosságok feltárását sem sikerült befejezni, hát még az iraki meg az afganisztani akciok okozoját sem.
namégmitnem
2021. szeptember 05. 12:54
Nyilvánosságra hozzák????!!!!!! Ezek humorban nem ismernek tréfát. (Röhögőgörcs).
csapláros
2021. szeptember 05. 09:22
Ez olyan, mint mikor a mama megkérdezi a kislányát: - Mondd, volt már nálatok szexuális felvilágosítás? - Még nem, de mit akarsz tudni?
annamanna
2021. szeptember 05. 03:26
Cseh Tamás: HAZUDJ MÉG NEKEM https://www.youtube.com/watch?v=V7vHlCjK9P0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!