Tojásokkal és joghurttal dobálták egymást tüntetők Romániában

2021. július 27. 11:33

Liviu Dragnea kihallgatása után estek egymásnak a politikus hívei és az ellentüntetők.

2021. július 27. 11:33
null

Liviu Dragnea hétfőn megjelent az országos korrupcióellenes ügyészség (DNA) székházában, ahol tudomására hozták, hogy meghosszabbítják az ellene elrendelt vagyonzárat a Tel Drum-ügy miatt, amelyben a volt PSD-elnök az egyik vádlott – írja a Főtér. 

A volt pártelnököt az újságírók mellett a DNA székházánál egy támogatói és egy bírálói csoport is várta, akik között fizikai konfliktus robbant ki. Néhány idős nő tojással és joghurttal dobálózott, eltalálva egy tüntetőt, egy riportert és egy fotóst.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Patrick Pleul / dpa-Zentralbild / AFP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LPJ53
2021. július 27. 20:10
A tojás hatékony fegyver,Demszkájt is ezzel űzték el.
nick89
2021. július 27. 12:25
@Gullwing @Berecskereki Áder János hevesen érvelt amellett, miért nem helyes a határon túliak anyagországi választójoga 2018. február 11., 19:30 „Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon, akik nem adófizető polgárai az országnak, és akik a két választás között semmilyen formában sem tudják az általuk választottakkal kapcsolatos véleményüket elmondani, ráadásul sokaknak semmilyen kötődése nincs is már az országhoz” – mondta Áder János. Parlamenti beszédében a fideszes politikus arról is beszélt: azért sem támogatják a választójog kiterjesztését a határon túl élő magyaroknak, „mert sokkal nehezebben ellenőrizhető a választások tisztasága”. Azt mondta, hogy „aki részt akar venni a választásokon, az költözzön haza, költözzön vissza Magyarországra”. Persze mindezt Áder nem most, hanem 25 évvel ezelőtt. Az akkor ellenzéki Fidesz politikusa az 1993. szeptember 28-án, a választójogi törvény módosításáról szóló vitában érvelt olyan vehemenciával – és hajszálpontosan olyan érvekkel – a külföldön élő magyarok szavazati joga ellen, mint manapság Gyurcsány Ferenc. A megdönthetetlen elvi alapállásról videó is tanúskodik, alább pedig a fotó, amelyen az egymilliomodik új magyar határon túli kettős állampolgárral, családjával, valamint Orbán Viktorral mosolyog Áder János" Magyarázzátok avval, hogy Áder fejlődött, a régen az régen volt, most meg a most van, akkor még naívvoltésnemtudhatta stb. Szarházik.
kérdés
2021. július 27. 12:14
Érik a paradicsom is, csak szólok.
CyberG
2021. július 27. 11:49
Bulgár Bojler pont pár napja tolta megint a "bezzeg Románia" dumát. Ez azóta a 3-ik vagy 4-ik "virágzó, fejlett" Romániát bemutató hír... Hihetetlen, hogy a moslék tagjainak milyen tökéletes érzéke van az aktuálpolitikához ill. mindennapokhoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!