Középkori harcművészetekért rajongó férfi pofozta fel Macront

2021. június 09. 19:37

A jelenleg rendőri őrizetben lévő 28 éves férfi középkori kardvívóklubot működtet.

2021. június 09. 19:37
null

Középkori kardvívóklubot működtet az a francia férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy a nézelődő tömegből kihajolva megpofozta a következő évi elnökválasztás előtt kampánykörúton lévő Emmanuel Macron francia elnököt – írja az Euronews.

A portál szerint a jelenleg rendőri őrizetben lévő 28 éves Damien Tarel a Vesszen Macrónia! jelszót, illetve a francia királyság hadseregének harci kiáltását, a Montjoie Saint Denis!-t ordította a pofon előtt. Tarellel szemben hivatalos személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást. A cselekményért maximálisan kiszabható büntetés akár három év letöltendő szabadságvesztés és 45 ezer eurós pénzbírság is lehet. Tarellel együtt egy másik férfit is őrizetbe vettek.

Az incidensre Macron úgy reagált„Nem szabad hagynunk, hogy szélsőségesen erőszakos emberek vegyék át a nyilvános vitát, nem érdemlik meg”.

Címlapképen: A videófelvételről készült képen egy férfi (khakizöld pólóban) arcon üti Emmanuel Macron francia elnököt.

Kép forrása: MTI/AP/BFM TV

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2021. június 10. 18:21
A férfi csak a véleményét fejezte ki (sérülést nem okozott). Politikusoknak ezt tőrnük kell!
Aerion
2021. június 10. 10:51
Egy másik cikk alatt azt írtam, hogy buzis volt az ütése. Ezt a jelen hír alapján ünnepélyesen visszavonom, és megkövetem az elkövetőt. Nem volt buzis, a pasas leüthette volna a barom fejét, de elégnek ítélte a tasli reprezentációját, és el kell ismernem, a célhoz ez is elég volt!
sagirdilsiz
2021. június 10. 10:49
Amikor megérintette a pofozkodó pasi karját, lehet hogy a pofozkodó valamilyen erotikus jelet vélt Manu ManuÁlis közeledésében felfedezni.
Harangláb
2021. június 10. 08:37
"Tudod az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!