Legalább huszonegy ember életét vesztette egy brazíliai buszbalesetben

2021. január 25. 22:04

A sérültek közül hétnek súlyos az állapota.

2021. január 25. 22:04
null

Legalább huszonegy ember életét vesztette és harminchárman megsérültek egy buszbalesetben Brazília déli részén - közölte hétfőn a G1 helyi hírportál a katonai rendőrségre hivatkozva. Az autóbusz a Paraná államban található Guaratuba településnél a szentek kanyaraként ismert fordulóban letért az úttestről, és egy árokba hajtott.

A busz 54 utassal és két sofőrrel az északi Pará állam Ananindeua nevű településéről indult el a 3500 kilométerre lévő Balneário Camboriú üdülővárosba a déli Santa Catarina államban. A volánnál ülő sofőr sértetlen maradt, őt a hatóságok kikérdezik a balesetről.

A sérültek közül hétnek súlyos az állapota.

(MTI)

Címlapkép: MTI/EPA/Juliano Neitzke/Juliano Neitzke

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2021. január 26. 00:22
Isten nyugosztalja őket! Eszembe jut, amikor párommal buszoztunk az Amalfi parton, néha csak a meredek sziklaoldalt láttam magam mellett... Dehát vele átbuszoztunk az Atlasz hegységen, Irán vadregényes hegyvidékein is. Megúsztuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!