Hóemberek szurkoltak a Sepsi OSK-nak

2021. január 24. 14:44

Jól indult az idei év az élvonalbeli székely csapat számára.

2021. január 24. 14:44
null

Napok óta gyűltek a hóemberek a Sepsi OSK stadionjának lelátóin: a lelkes szurkolók így igyekeztek pótolni a saját jelenlétük hiányát – számolt be a Főtér.

Volt izgalom, hiszen szombat délután kemény csatára került sor a pályán: az épp játékosgondokkal küszködő Sepsi OSK és az Astra Giurgiu mérte össze erejét az 1. Liga soron következő mérkőzésén. Talán a némán szurkoló hóemberek miatt, talán nem, de tény, hogy a házigazda Sepsi OSK kitett magáért: az első félidő végére Kovács Lóránt, Gabriel Vașvari (büntetőből) és Eder González találatai nyomán már három góllal vezetett a székely csapat.

A második félidőben aztán rátettek a fiúk még egyet (a gólt Admir Bajrovic szerezte) és az Astra csapata hiába hajrázott, egy véletlen tiszteletgólon kívül (a kapu elé beadott labda Răzvan Tincuról csorgott be a kapuba, tehát ha tetszik, az ellenfél gólját is a Sepsi szerezte) egyebet nem tudott tenni. A végeredmény így 4:1 lett a Sepsi OSK javára.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eN
2021. január 25. 10:51
awwwwwwwwww
anegy_
2021. január 25. 09:01
Hát igen, ahol van hó, ott lehet hóember is. Ötletes!
cutcopy
2021. január 24. 15:57
Meg is nyerték, jó lenne nyárra is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!