Politikai szakértőnek nézte Roger Waterst az iráni tévé

2020. december 09. 16:16

A csatorna később javította a tévedést.

2020. december 09. 16:16
null

Helyreigazításra kényszerült az iráni állami televízió, miután politikai elemzésként tálalta a Pink Floyd egykori basszusgitárosának Joe Biden megválasztott amerikai elnökkel kapcsolatos megjegyzéseit – írja a Neokohn. A műsorszolgáltató előzőleg a Russia Today interjújának egy részletében szakértőként mutatta be Waterst, aki szerint „Bidenben nem lehet megbízni”. „Donald Trump amerikai elnök újraválasztása „a világon mindenkinek még rosszabb lett volna, de ez Bident nem teszi jó jelöltté” – mondta Waters az RT „Going Underground” című műsorában.

„Biden az Amerikai Egyesült Államokat uraló oligarchia háborús uszító szolgája, és az is marad, bármeddig lesz is az Egyesült Államok elnöke. Egyáltalán nem lehet benne megbízni” – tette hozzá Waters. A perzsa állami televízió Telegram csatornáján közölte, hogy Watert a reggeli műsorban „tévesen nevezték politikai szakértőnek”, és ehelyett „társadalmi-politikai zene területén folytatott” aktivistaként határozta meg.

(Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thorin
2020. december 10. 15:14
Akkor jön majd a helyreigazítás a fél világtól, aki meg clooneyt nézték annak?
mokány
2020. december 10. 12:50
Trump a kisebbik rossz.
cutcopy
2020. december 10. 00:11
Waters igazából abban szakértő, hogy egy kormányt sem fogad el..
Bell & Sebastian
2020. december 09. 22:54
Valóban szakértő feje van, és szokott pofázni. Akkor miben tévedtek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!