Amerika-szakértő: Biden vezet, de az elnökválasztásig változhat a helyzet

2020. augusztus 04. 08:43

A különbség 4 és 12 százalék közötti.

2020. augusztus 04. 08:43

Most Joe Biden, Donald Trump amerikai elnök kihívója a népszerűbb, de a választásig még van három hónap – mondta Magyarics Tamás Amerika-szakértő kedd reggel az M1 aktuális csatornán. A felmérések szerint az úgynevezett csatatérállamokban – kivéve Ohiót – Biden vezet. A közvélemény-kutatások – mintától függően – 4 és 12 százalék közé teszik a különbséget a két jelölt között – ismertette. Ha lesz jelölti vita, abból viszont a jelenlegi elnök jöhet ki győztesen, ami befolyásolhatja a végeredményt is.

Biden kampányfőnöke nem véletlenül érvel amellett – a koronavírus-járványra hivatkozva –, hogy ne tartsák meg a vitát – tette hozzá. A műsorban szó esett arról is, hogy a járvány miatt a demokraták levélszavazást szeretnének a novemberi választáson. Ezt azonban – magyarázta Magyarics Tamás – a központi kormányzat nem rendelheti el, csak az egyes államok.

(MTI)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dominium Magna Hungaria
2020. augusztus 04. 14:19
Trump népszerűsége annyira alacsony, hogy eszembe juttatja az éjszakát, amikor ugyanennyire alacsony támogatottsággal megnyerte a választást.
turáni sólyom
2020. augusztus 04. 12:51
Amerikában a csendes többség REND-párti! 60 millióan lakják a Bible-belt, templomjáró övezetet. A fehérek többsége már unja a nigger naplopást. A fegyvertartók (140 millió db. fegyver magán kéztben) zömmel REND-pártiak (Trump és a republikánusok megakadályozták a fegyvertartók elleni törvényt!) Ahogy 4 éve, most is ezek döntenek Trump javára Miért? - mert rendbe tette a gazdaságot a járványig - négy millióval többen dolgoztak a járványig - mert újra kötötte a szabadkereskedelmi szerződéseket (amelyet az USA kárára kijátszott Kína, Japán, Németország, stb...) - mert négy év alatt egyetlen háborút sem indított / a Nobel-békedíjas Obama nyolc éve alatt 8 háborút indított az USA/ - visszaadta az önbizalmát a fehér többségnek, nincs körülötte boxos.... - a lakosságnak elege lett a BLM rendbontásból, fosztogatásból - az első elnöke az Egyesült Államoknak, aki nem vesz fel fizetést Donald Trump nyerni fog nov.3-án! Bár így lenne tuti 5 lottó számom.....:))))
Lombi
2020. augusztus 04. 11:45
Bocs. Délafrikai állapotok biden győzelme esetére. Trump kormányzóképes. Egy egoista barom, de rendpárti és el tudja irányítani a dolgokat.
BőröndÖdön
2020. augusztus 04. 11:40
A pojáca vigasztalhatatlan lesz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!