Wolfgang Schüssel bírálta Donald Tuskot a hazánkkal folytatott egyeztetések ellehetetlenítése miatt

2020. május 31. 17:09

Arról tudósított a Die Presse, hogy Wolfgang Schüssel volt osztrák kancellár kritizálta Donald Tuskot  amiatt, hogy megakasztotta a bölcsek tanácsának egyeztetéseit Magyarországgal.

2020. május 31. 17:09

Schüssel a lapnak elmondta, hogy Donald Tusk miatt már befejezte működését a háromtagú bölcsek tanácsa, amit egy éve az Európai Néppárt hozott létre, hogy térképezze fel a jogállam helyzetét Magyarországon. A volt osztrák kancellár kiábrándultan beszélt a lapnak arról, hogy a felkérés alapján igen intenzív és emocionális vitákkal átszőtt tárgyalások indultak, és voltak is eredményeik. De jött Tusk mint az EPP elnöke, és véget vetett a folyamatoknak.

Hozzáfűzte, a testület több ajánlást tett, amit a magyar fél el is fogadott. Így azt, hogy vegye le végleg a napirendről a közigazgatási bíróságok tervét. Abba is belement, hogy mindenképpen eleget kell tennie az Európai Bíróság ítéleteinek.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2020. június 01. 09:00
Moszkva dogmatikusságában legalább volt némi kiismerhető következetesség, az EU intézményei ötletszerűen működnek.
Kamcsatka5
2020. június 01. 08:19
Ez a tusk egy fél hülye, vizesnyolcas, akit a soros kivásárolt!
Lacomb
2020. május 31. 22:17
Tusk ugyanannak a balliberális EU diktatúrának a jeles képviselője, mint a többi brüsszeli sz.rzsák. Schüssel mondana ennél cifrábbat is, ő képben van, még emlékszik, h ugyanazt csinálták vele, mint most velünk. A csoda tényleg az, hogy erről vmelyik nyugati ballib média írni mer. Szomorú, hogy így működik az EU. Ez a liberáldiktatúra annyira undorító. És értelmetlen. Persze azoknak jó, akik kapják a nagy zsét, pl. Tusk, Weber...
olajfa1
2020. május 31. 21:06
Szóval ezek szerint Wolfgang Schüssel szerint sem demokratikus tusk hanem inkább színtiszta fasiszta. Én megmondtam eddig is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!