Bernd Storck a Dunaszerdahely edzője lesz

2020. május 15. 14:24

Az 57 éves német szakember szerződése lejártával április végén távozott előző csapatától, a Cercle Bruges-től, melyet bent tartott az első osztályban.

2020. május 15. 14:24

Egybehangzó belga sajtóinformációk szerint Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya megegyezett a DAC-cal, így a következő idénytől ő lesz a dunaszerdahelyi együttes vezetőedzője – írja a Nemzeti Sport.

Az 57 éves német szakember szerződése lejártával április végén távozott előző csapatától, a Cercle Bruges-től, melyet bent tartott az első osztályban. Azóta a francia AS Monacóval, a Budapest Honvéddal, valamint Bölöni László korábbi klubjával, a Royal Antwerppel is szóba hozták, de a legfrissebb hírek alapján úgy tűnik, hogy Dunaszerdahelyen folytatja edzői pályafutását.

A Het Nieuwsblad úgy tudja, Storck megegyezett a DAC-cal, míg egy másik belga internetes oldal, a Sporza arról számolt be, hogy ezeket az információkat nekik már meg is erősítették.

(Nemzeti Sport)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2020. május 16. 17:54
Az utóbbi 48 év legjobb eredményét hozta a válogatottal. A 16-ba jutott a csoportból kijutva. A Törőék is 78-ban a 16-ban voltak, de pont nélkül. 72-ben viszont a 4-ben voltak Albert Bene és a többiek.
Felvidéki MAGYAR
2020. május 16. 14:29
A DAC hivatalos oldalán még nem erősítették meg ezt a hírt! Mindössze annyi a biztos, hogy a jelenlegi portugál tréner május 31-én befejezi Dunaszerdahelyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!