Szabadlábra helyezték Tommy Robinsont

2018. augusztus 01. 12:15

Az angol jobboldali aktivistát korábban 13 hónap börtönre ítélték.

2018. augusztus 01. 12:15

Óvadék ellenében szabadlábra helyezték Tommy Robinsont, az Angol Védelmi Liga nevű szervezet vezetőjét– adja hírül a The Guardian. A jobboldali aktivistát gyorsított eljárásban 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, amiért élő videót készített az érkező vádlottakról a Leeds Crown Court előtt, ahol a szexuális erőszakkal gyanúsított muszlimok tárgyalását tartották.

A fellebbviteli bíróság most úgy döntött: helyben hagyja a korábbi ítéletet, ám új tárgyalást rendel el az ügyben, óvadék ellenében pedig szabadlábra helyezik az aktivistát.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. augusztus 01. 17:58
"A jobboldali aktivistát gyorsított eljárásban 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, amiért élő videót készített az érkező vádlottakról a Leeds Crown Court előtt, ahol a szexuális erőszakkal gyanúsított muszlimok tárgyalását tartották." Ebben mi is volt a 10 hónap börtönt érő bűncselekmény? Milyen BTK. milyen paragrafusát sértette meg?
abcdef
2018. augusztus 01. 12:25
Láttam a tag videóit. Szókimondó, nagyon tudja mit kell kérdezni. Dög nagy szálka lehet az angol (háttér)hatalom körme alatt. Csoda, hogy meg él.
Megtalálta
2018. augusztus 01. 12:24
"A jobboldali aktivistát gyorsított eljárásban 10 hónap börtönbüntetésre ítélték, amiért élő videót készített az érkező vádlottakról a Leeds Crown Court előtt, ahol a szexuális erőszakkal gyanúsított muszlimok tárgyalását tartották." Azt érteni vélem, hogy egy tárgyalóteremben nem lehet felvételt készíteni, na de a bíróság előtt, közterületen milyen jogon lehet megtiltani a felvételkészítést? Másrészről meg, ha nálunk ilyen történt volna, a libsik már telezokogták volna az összes médiát az elviselhetetlen diktatúra miatt, ebben az ügyben viszont a hangjukat sem lehetett hallani. Nem is tudom, hogy egyáltalán liberálisnak, azaz szabadelvűnek lehet-e nevezni még ezt a társulatot, vagy ez már inkább csak "baloldal", annak minden szabályozni akaró bájával együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!