Peren kívül egyezkedett kétes ügyeiről a metoo aktivistája

2018. augusztus 20. 14:44

Peren kívül megegyezett a metoo egyik legismertebb aktivistája, mikor őt is vádak érték.

2018. augusztus 20. 14:44

Peren kívüli egyezséget kötött a közelmúltban egy fiatal színésszel Asia Argento olasz színésznő, a szexuális zaklatások ellen fellépő MeToo-mozgalom egyik legismertebb aktivistája, miután a férfi azzal vádolta meg, hogy 17 éves korában szexuálisan zaklatta őt. 

A 42 éves Argento a megállapodás szerint idén 380 ezer dollárt (108 millió forintot) fizetett ki a ma már 22 éves  Jimmy Bennettnek. A színész és rockzenész a jogi dokumentumok szerint azt követően határozta el, hogy jogi panaszt nyújt be Argento ellen, hogy a színésznő tavaly októberben nyilvánosságra hozta, Harvey Weinstein filmmogul megerőszakolta őt – írta a The New York Times vasárnap publikált riportja. 

Argento és Bennett 2004-ben szerepeltek együtt A szív csalfa vágyai című filmben, amelynek rendezője is Argento volt. Bennett közölte, hogy 17 éves korában, 2013-ban került sor szexuális együttlétükre egy kaliforniai hotelben. A The New York Timeshoz e-mailben juttatták el az ügy jogi anyagait, és azok hitelességét a lap számára az ügyet ismerő személyek megerősítették. Argento és Bennett egyelőre nem kommentálta a Times cikkét.

Harvey Weinstein ellen, akit több mint 70 nő vádolt meg szexuális zaklatással, erőszakkal a botrány kirobbanása óta, a New York-i ügyészség három nő sérelmére elkövetett szexuális ragadozóként elkövetett erőszak, szexuális zaklatás, erőszakos nemi közösülés, szexuális bántalmazás miatt már vádat emelt. A 66 éves filmproducer május 25-én feladta magát a New Yorki rendőrségen. Egymillió dollár óvadék ellenében szabadon engedték, de elektronikus nyomkövetőt kell viselnie, és nem hagyhatja el New York és Connecticut államot.

(MTI)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. augusztus 22. 21:57
xcvbfg vbnjgvfcxc vbgfvc bgfcvgb
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2018. augusztus 22. 09:25
A srác jól megkúrta, aztán a zsidó producer miután besározták bosszúból megsúgta neki, hogy lehúzhatja a nőt pénzzel is. Drága dugás volt a kiscsajnak az biztos.
thomsen
2018. augusztus 21. 21:58
Lehet ujjongani, hogy hű meg ha, és visszanyalt a fagyi, de az egész rendszer, a gátlástalan ügyvédi szarkeveréssel, a bíróságokkal meg a valós sérelmektől teljesen elszakadt, megalapozatlan materiális kártérítési igényekkel, és főleg a gyakran meg is ítélt hatalmas pénzekkel egyszerűen viszolyogtató, ahogy van. Mint ahogy az is, ahogy a srác legombolt egy valag pénzt egy dugás után öt évvel, ahol aztán aligha lehet nemi erőszakra gondolni, abban a formában ahogy megtörtént. Ha felmerült a kérdés, hogy a megerőszakolt nők 20 év után jönnek elő a sztorijukkal, akkor miért nem akkor gáz, hogy a srác 5 év után fabrikált magának megerőszakolást? Az egész csak egy ocsmány harácskultúra, semmi más, mindkét oldalról.
Burmin
2018. augusztus 21. 20:56
A picsa azt mondta neki: Szeretnél MILF-est játszani ? És kicsit megszopkodta, az ágaskodott. Utána már a természet rendje szerint ment minden. Nálunk ez kurvára nem lenne újdonság hogy egy 17 éves fiú megbassza a 35 éves szomszédasszonyt, aki kikezd vele. -Te Gergő nem húznád meg ezt a csavart ezzel a franciakulccsal ? -Franciakulccsal ? -Ja. Tutira tud ilyen mindenki mondani. Hogyan vesztettem el ? Hajrá fiúk !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!