Nikki Haley: Nem bízunk Oroszországban

2018. július 24. 13:56

Az USA ENSZ-nagykövete a CBN műsorában csillapítja a kedélyeket.

2018. július 24. 13:56

Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete egy exkluzív interjúban a CBN-nél elmondta, hogy az USA sosem fog megbízni sem Putyinban, sem Oroszországban. „Egyszerűen nem bízunk Putyinban, nem bízunk Oroszországban, és soha nem is fogunk. Sosem lesznek a barátaink, ez tény” – jelentette ki a műsorban.

Azonban Haley, aki a CBN washingtoni irodájában adta az interjút, egy hétfő esti izraeli keresztényeknek tartott vitaindító előadás előtt elismerte a párbeszéd szükségességét: „Azt gondolom, ha az elnök leül Kim Dzsongunnal, vagy Putyinnal, ezek mind olyan dolgok, amelyeknek meg kell történniük. Nem tudod megérteni a másikat, ha nincsen kommunikáció.”

Ami leginkább kiváltotta a közvélemény kritikáját, az az volt, hogy a vezetők a fontos kérdéseket nem a nyilvánosság előtt vitatták meg, de Haley szerint ez csupán Trump stílusához tartozik, és kiállt mellette.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2018. július 25. 07:20
Bill Haley szimpatikusabb volt (gyk: Rock around the clock)
Csigorin
2018. július 24. 20:25
Nyugi, ők se bennetek. A különbség, hogy ti okot is adtatok rá bőven.
mo ching
2018. július 24. 19:42
Eredeti neve Nimrata Randhawa és Dél-Karolina kormányzója volt, ahol is egyik legnagyobb érdeme, hogy megtiltotta az államnak, hogy olyan cégekkel üzleteljen, amelyek csatlakoztak a BSD mozgalomhoz.
Ficium
2018. július 24. 18:13
Mi meg nem bízunk az USA-ban. :) Gondolom az Oroszok sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!