Így menekül a német újságíró, ha kínos kérdést kap

2018. március 16. 17:59

Tommy Robinson Cottbusban járt, és kérdőre vonta a német újságírókat a migrációval kapcsolatban.

2018. március 16. 17:59

Tommy Robinson a németországi Cottbusba utazott egy migrációellenes tüntetésre, ahol a helyiek véleményére volt kíváncsi. Ekkor került konfliktusba a helyszínen tudosító német újságírókkal, akik nem akartak neki nyilatkozni. 

Robinson szerint a migrációs helyzet annyira súlyos, hogy könnyen a „német nyár” kitöréséhez vezethet 2018-ban.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2018. március 19. 23:29
Az ÖSSZES MUSZLIMOT ki kell baszni Európából . Tűzzel- vassal fel kell lépni ellenük .
noMores
2018. március 19. 03:32
HAHHAHHAHAHAHHAHAH, és balog-tiborcz-rogán-habony-boldog-matolcsy-kövér-kósa-hofmann-vajna-zsigó-rétvári-semjén és egyéb taknyok hogy menekülnek _bármilyen_ kérdés elől, kis seggnyaloncok?
Rideg Planeta
2018. március 17. 15:52
biztos Orbán buszoztatta a tüntetőket oda. Németországban minde rózsaszin, boldog együttélésben élnek a migrik és a németekkel.
Autofocus
2018. március 17. 15:30
Erre fognak rettenetesen rábaszni. Azok, akik évtizedekig táplálták a német népben a generációkon túlívelő kollektív bűntudatot, azt fogják elérni, hogy szép lassan felébred Németország, és az a kognitív disszonancia, ami egy egész népet frusztrálttá, tehetetlenné, és önmaga számára sem megfogalmazható, pláne felvállalható feszültséggel telivé tesz, az egy kataklizma szerű robbanással fog a felszínre kerülni, úgy, hogy el fogja söpörni a mostani mainstream média- és politikai elitet. Ami a magyar példa alapján kijelenthető, megjósolható, az az, hogy a jelenleg alaptalanul elcsépelt "náci", "szélsőjobb", "fasiszta, kirekesztő" jelzők ugyanúgy elveszítik jelentőségüket és súlyukat, ezáltal amikor a nagy társadalmi kataklizmában előkerülnek a valódi nácik akkor sem fogja senki felkapni a fejét már. Lesznek még pogromok, lesz még kristályéjszaka, de ennek bűne a mai fake news média lelkén fog száradni, csakhogy ezek a képmutató férgek addigra már hét határon túl fognak lapítani, vagy pofátlanul lehazudni az égről a csillagokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!