Tömegmozgalommal buktatnák Trumpot az antifasiszták

2017. november 02. 20:46

„NEM! Az emberiség nevében megtagadjuk a fasiszta Amerika elfogadását!” November 4-től folyamatos tüntetésekkel, tömegmozgalom szervezésével buktatná meg Donald Trump amerikai elnököt a RefuseFascism.org nevű szerveződés.

2017. november 02. 20:46

Tömegtüntetéssel és új mozgalom szervezésével buktatnák meg az amerikai antifasiszták Donald Trump amerikai elnököt. A RefuseFascism.org többek között a New York Times-ban elhelyezett óriáshirdetésekkel jelentette be, hogy november 4-én elkezdődik a „rezsimbuktatás”:

A mozgalmárok szerte az Egyesült Államokban tüntetéseket és mozgalmi köröket akarnak szervezni, „amíg milliónyian leszünk” – fogalmaznak hirdetésükben.

Addig akarnak tüntetni, amíg a Trump-kormányzatot ki nem buktatják a hatalomból.

„NEM! Az emberiség nevében megtagadjuk a fasiszta Amerika elfogadását!” – szól üzenetük.

Ellenfeleik, a vonalas amerikai jobboldali körök az ügy kapcsán kommunista puccskísérletről beszélnek.

A RefuseFascism.org a saját adataik szerint az Alliance for Global Justice nevű szervezet projektje.

Az Alliance for Global Justice számos forrás és dokumentum szerint több alkalommal is kapott finanszírozást a Soros-féle Open Society Foundationtől vagy más, Soroshoz szintén köthető szervezettől.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DavidBL
2017. november 03. 17:00
Mióta hívják a liberál bolsevikokat antifasisztának? A liberálfasiszta találóbb címke lenne.
antioxi
2017. november 03. 14:34
Amit nem közölnek libsi-bibsik: Trump elnök népszerűsége növekszik.
Fer70
2017. november 03. 11:05
Gyuri bá' nem adja fel. Nehezen viseli a demokráciát, vagy már ott is diktatúra van?!?! Vagy csak az a demokrácia, amit ők csinálnak, ők mondanak, minden más náci diktatúra??? Csak "demokratikusan"!
Viator
2017. november 03. 09:57
Fel nem fogom, hogy ezeket az "antifa" patkányokat pénzelő Soros még mindig él. Egyszerre küzd az USA, Izrael és Oroszország vezetése ellen, hogyhogy nem küldte még rá egyik állam sem egy ügynököt, hogy végre "iktassa ki"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!