Visszatért „a normális emberek világába” a volt washingtoni orosz nagykövet

2017. szeptember 08. 12:16

Szergej Kiszljak „agymosónak” találja az amerikai médiát, de véleménye szerint az amerikai vidéken már jobb a helyzet.

2017. szeptember 08. 12:16

Kilenc év szolgálat után visszatért Oroszországba Szergej Kiszljak, korábbi washingtoni orosz nagykövet. Ennek alkalmából az orosz Izvesztyija készített vele interjút csütörtökön, melyben a volt nagykövet kifejti, örül, hogy végre visszatért „a normális emberek világába”.

„Nagy öröm, hogy abból a környezetből, ahol dolgoztam visszatérhettem a normális emberek világába – normális problémákkal, sikerekkel és kapcsolatokkal” – mondta Kiszljak.

Az amerikai elnökválasztásba való orosz beavatkozás ügyéről azt mondta, az „egy hazugságon alapult, és erről azok is tudtak, akik mindezt kiszivárogtatták”. Hozzátette, az amerikai médiát „agymosó” hatásúnak találja, azonban Washingtonon kívül, esetleg a középnyugati régióban az emberek „normális megvilágításban” látják Oroszországot.

Elmondta, a feszült orosz-amerikai kapcsolatok jórészt abból adódnak, hogy az amerikaiaknak „a változó világban többé nincs lehetőségük a teljes irányítás megszerzésére”.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2017. szeptember 08. 13:29
ha csak a felét tudhatnák amit ő ... biztos több fogyna a könyvéből mint a kilingonné hogy esetem pofára című könyve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!