Trump fia számára a demokraták még csak nem is emberek

2017. június 07. 07:59

Eric Trump nagyon kiakadt azon, hogy a demokraták hevesen bírálják és akadályozzák az édesapját programja végrehajtásában. Szerinte mindezt azért csinálják, mert nincs saját üzenetük.

2017. június 07. 07:59

Donald Trump kisebbik fia egy televíziós interjúban azt fejtegette, hogy számára „a demokraták még csak nem is emberek”, mert akadályozzák édesapját a programja végrehajtásában. Eric Trump a republikánusokhoz közelálló Fox televízió kedd esti műsorában fejtette ki véleményét.

Soha nem láttam még ennyi gyűlöletet” – fogalmazott Eric Trump a Fox televízió egyik sztárriporterének, Sean Hannitynek adott interjújában. Majd a Trump elnököt hevesen bíráló demokratákról leszögezte: „ezek számomra még csak nem is emberek”. Ostorozta az erkölcs hiányát, és aggodalmát hangoztatta az Egyesült Államokban tapasztalható gyűlölködés miatt. „A mi országunk ennél többet érdemel” – mondta.

Az ifjabb Trump külön kitért a Demokrata Pártra. Úgy vélte, hogy a párt „éppen szétrobbanóban van, s azért akadályoznak mindent, mert nincs saját üzenetük”. Leszögezte: a demokraták hétszer annyit költöttek a kampányra, mint Donald Trump, mégis elveszítették tavaly az elnökválasztást. Anélkül, hogy nevén nevezte volna a Demokrata Párt új elnökét, Tom Perezt, Eric Trump kifejtette, hogy szerinte a pártnak nincs rátermett vezetése. „Ez a munka amúgy is sok bajlódással jár” – tette hozzá.

A demokraták egyelőre nem reagáltak a Trump-fiú szokatlanul kemény kijelentéseire.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. június 07. 22:51
Ez meg úgy vigyorog, mint a tejbetök.
Gregorius
2017. június 07. 10:30
Az, hogy egy felháborodott gyerek miket mond az az ő dolga. Egészen biztos vagyok benne, hogy az Apja másként fejezné ki magát, hiszen pontosan tisztában van azzal, hogy a szavazók fele demokrata és nélkülük (ellenükben) nehezen tudja megvalósítani az elképzeléseit. Az Ő érdeke inkább a "viharok" csendesítése...
zakar zoltán béla
2017. június 07. 10:26
SZDSZ...MSZMP...PM...Együtt....MoMo....A SZERETET HÁZHOZ JÖN....
kizökkentidő
2017. június 07. 09:42
Újabb elnöki dinasztia születik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!