Macron: Orbán és Putyin Le Pen szövetségesei

2017. május 02. 16:40

Mindannyian tudjuk, hogy kik Le Pen szövetségesei: Orbán és Putyin. Ezek a rezsimek nem rendelkeznek nyitott és szabad demokráciával – mondta Emmanuel Macron hétfőn Párizsban.

2017. május 02. 16:40

Egy május elsejei rendezvényen az En Marche! vezére, Emmanuel Macron elnökjelölt vetélytársát, Marine Le Pent Putyinnal hasonlította össze. Kijelentette, hogy ha Front National nyer, akkor az gazdasági háborút generálna Franciaországban. Macron hozzáfűzte, hogy a Front National vezére megveti az Európai Uniót és kiléptetné Franciaországot az EU-ból. Le Pennel ellentétben ő egy erős Franciaországot szeretne Európában.

A Front National politikai barátaival kapcsolatban Macron úgy fogalmazott: „Mindannyian tudjuk, hogy kik Le Pen szövetségesei: Orbán és Putyin. Ezek a rezsimek nem rendelkeznek nyitott és szabad demokráciával.”

Macron szerint a Front National évtizedek óta terjeszti a hazugságot, gyűlöletet keltenek és diszkriminatív szónoklatokat zengenek.

A francia elnökválasztás második fordulója vasárnap lesz: az előzetes felmérések a centrista Macron győzelmét jósolják a szélsőjobboldali Le Pennel szemben.

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2017. május 03. 10:23
Macron, te eladod a hazádat a német oligarchiának, ha megválasztanak. Addig pedig hazudsz arról, hogy te is új Európát akarsz.
Graf
2017. május 03. 09:16
Sajnos úgy néz ki a dolog , hogy az arabok által felhígított úgy ahogy még franciának nevezett társadalom ezt a Rotschild szolga buzeránst választja meg elnöknek. Isten óvd a Franciákat !
tango47
2017. május 03. 08:55
Ezek a makron-félék osztódással szaporodnak nyugaton.
Sulammit
2017. május 03. 00:48
Phötön 2017. május 2. 18:49 42 @Sulammit Nem igaz. Akkor idézd be. hajjaj kozmosznak írta, vagyis neked. Úgyhogy tudtál róla, most mit játszod itt az eszed? Na akkor gyengébbek kedvéért még egyszer. hajjaj 2017. április 22. 20:45 13 @kozmosz Emlékszel amikor a "főiskolai" végzettségéről mesélt? Pincériskolát végzett a "vízhangos" ! Tulajdonképpen keverte az igazat a hazugsággal! Egy kis idióta mocsok! Azt hitte,hogy biztonságban van a rohadék besugója. Most majd kikerestetem a BM lapját is... goo.gl/T5kc4a
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!