HC Strache: Kurzot bábként irányítják hátulról

2017. május 23. 12:25

Kern kancellár és Kurz külügyminiszter csupán bábok, akiket a háttérből irányítanak a politika gazdasággal összefonódott befolyásos szereplői, véli az FPÖ elnöke.

2017. május 23. 12:25

Videóbeszédet intézett Facebook-követőihez Heinz-Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt első embere. A felmérések szerint második legnépszerűbb párt vezetője arról beszél: nem Christian Kern szocdem kancellár és Sebastian Kurz néppárti elnök az igazi ellenfelek, hanem azok, akik ezeket a politikusokat bábjátékszerűen rángatják.

A videó szerint ez két egykori kancellár, a most a Strabag felügyelőbizottsági elnökeként tevékenykedő szocdem Alfred Gusenbauer és a különböző német multik fb-jében ülő néppárti Wolfgang Schüssel. Strache szerint ők a forgatókönyvek igazi, a háttérből tevékenykedő szerzői, akiknek az a céljuk, hogy az októberi előrehozott választást követően is maradjon a szocdem-néppárti nagykoalíció. 

Amióta Sebastian Kurzot ÖVP-elnökké megválasztották, a néppárt napok alatt látványosan megerősödött, és már az eddig a felméréseket magabiztosan vezető FPÖ-t is maga mögé utasította.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2017. május 23. 17:56
Kurz-nak eléggé önálló gondolatai voltak a migrációról már akkor is, amikor a politikusaik többsége teljes mellszélességgel támogatta.
nanemáne
2017. május 23. 17:35
Kezdődik az áskálódás.Ismerős ugye?
Ikloorvat
2017. május 23. 12:33
Kurz Merkel bábja, és most eljátssza azt a szerepet, amivel a szélsőjobbot kigolyózhatja... a Mandi hülyéin kívül ezt kb. mindenki látja! Na vajon most akkor már nem Strache-nak adnak igazat itt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!