Nem lép vissza Fillon az elnökjelöltségtől

2017. február 02. 07:53

A francia jobboldal elnökjelöltje puccsnak tartja a felesége foglalkoztatása miatt kirobbant botrányt.

2017. február 02. 07:53

Annak ellenére nem lép vissza az elnökjelöltségtől Francois Fillon, hogy újabb részletek derültek ki a felesége foglalkoztatásával kapcsolatos botrányról, illetve népszerűsége is csökken a felméréseken. A jobbközép politikus szerint mindez csak a szocialisták lejáratókampánya, szervezett puccs.

A szocialista elnökjelölt, Benoit Hamon tagadta, hogy köze lenne a Fillon körüli botrányhoz.

A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Fillon nem jutna be a tavaszi elnökválasztás második fordulójába. Fillon kiesésével megnőnek a szélsőjobb jelöltje, Marine Le Pen esélyei, ugyanakkor jó esélye lehet az elnöki posztra a korábban kívülállónak számító centrista Emmanuel Macronnak is.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2017. február 03. 05:30
Ugye-ugye, arrafelé sem különbek sem a jobboldali, sem a baloldali demokraták. Ott is borítékolják egymás viselt dolgait, felismert szükségleteik szerint húzzák elő alkalmasint. Magyar korrupció-vadászok / Hadházy, Juhász et cetera/, Comment?
Akitlosz
2017. február 02. 20:45
"A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Fillon nem jutna be a tavaszi elnökválasztás második fordulójába. Fillon kiesésével megnőnek a szélsőjobb jelöltje, Marine Le Pen esélyei," Helyes, helyes, helyes. Csak így tovább!
Akitlosz
2017. február 02. 20:44
"A francia jobboldal elnökjelöltje puccsnak tartja a felesége foglalkoztatása miatt kirobbant botrányt." Akkor nem ismeri a puccs szó jelentését.
Onurisz
2017. február 02. 12:47
Nemcsak a magyar politikusok zakkannak meg, ha kiderül róluk valami disznóság. Pedig ennek az elnöki mesének alighanem vége. Teccett vóna megelégedni a fizetéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!