Lelőttek egy terroristát a Louvre-nál

2017. február 03. 14:36

Allah akbarozva, bozótvágó késsel rontott rá egy férfi a párizsi Louvre-nál álló rendőrökre, katonákra.

2017. február 03. 14:36
A férfi bozótvágó késsel rontott rá péntek délelőtt 10 óra körül a múzeum földalatti ajándékboltjának bejárata előtt járőröző rendőrökre és katonákra, miközben a hírek szerint azt kiabálta, hogy „Allah akbar!”.
 
A támadót öt lövéssel ártalmatlanították, túlélte az akciót.
 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ato boldizsár
2017. február 06. 16:57
Ki beszél itt fajtiszta magyarról? Megmondom:TE. Tovább ezért nem is olvasom.. Én kulturálisan magyarról beszélek. Akit úgy neveltek/nek a szülei, hogy nem késsel jár "szórakozni". A bőre színe kurvára nem érdekel. De azért tegyünk különbséget: nem a maygarok késelnek, nem a magyarok striciskednek és nem a magyarok öregeznek, hogy csak egy párat soroljak. Mert akit tisztességesen, "magyarul" nevelnek, az ilyeneket nem csinál. Csak extrém kivételeket tudnál mondani, a tendencia szerint így van, ahogy állítom. Hát erről beszélek.
C.Dömötör
2017. február 03. 22:42
A terroristák újfajta változata. Az emberbarát terrorista. Nem a fegyvertelen turistákat bántalmazta, hanem a fegyveres rendõröket támadta. Vagy pedig hülye.
napvilág
2017. február 03. 21:38
Egy emirátusbeli túrista az illető, lakást, autót is bérelt, 5.-ére szólt visszafelé a repjegye. Jogot végzett, állandó állása van az Emirátusokban, eddig nem tünt fel viselkedésével. Vajon miért érezte szükségét, hogy mielőtt megnézi a Louvre-t, rátámad egy katonai járőrre?
yanoo
2017. február 03. 17:31
Ez nem migráns volt, hanem francia.Jean-Michel, vagy hogy hívták...Ja, megvan, Abdul Mohamed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!