Lehetnek még túlélői az olaszországi lavinának

2017. január 24. 11:22

Az olaszországi hotel romjai között, melyre öt nappal ezelőtt lavina zúdult, három kiskutyát találtak a mentőalakulatok. A szakértők szerint ez azt jelenti: vannak a romok alatt olyan helyek, ahol maradt levegő, így lehetnek még túlélők.

2017. január 24. 11:22

Öt nappal ezelőtt lavina zúdult az olaszországi  Rigopiano hegyi szállóra. A hotel szinte teljesen összeroncsolódott, a romokat belepte a hó. A mentőegységek hétfő estig tizenegy túlélőt és öt halottat találtak meg, de legalább huszonkét embert keresnek még. 

A Fox New szerint a hatóságoknak új reményt adott, hogy a minap három kiskutyát sikerült kimenekíteni a hó alól, ami azt jelenti, hogy a romok között lehetnek még olyan területek, ahol marad levegő, így van esély arra, hogy további túlélőket találjanak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. január 24. 12:57
Irigylem ezeket a szakértőket, akik a teljesen nyilvánvaló dolgok kijelentéséből meg tudnak élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!