Gorillák és vérfarkasok a térfigyelő kamerákon Kansasben

2016. december 02. 20:29

A rendőrség a kansasi Gardner egy parkjában pumák megfigyelése céljából helyezett ki kamerákat. Pumát nem láttak, viszont verekedő gorillák, vérfarkas, járókeretes hölgy és egy mikulás is felbukkant a felvételeken.

2016. december 02. 20:29

„Köszönjük a polgároknak, akik észrevették a kamerákat. Értékeljük a törekvéseiket és a humorérzéküket” – írta a gardneri rendőrség a Facebookon kedden. Bevallásuk szerint a felvételek feldobták a napjukat.

A rendőrség hozzátette, hogy veszélyes állatok nem tűntek fel a felvételeken. Azért is érte őket meglepetésként a helyiek vicce, mert eredetileg prérifarkasokra, rókákra és mosómedvékre számítottak. 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2016. december 02. 20:57
Egy időben a budapesti Lendvai utcában rendszeresen garázdálkodtak vérfarkasok. De mostanában elhúztak melegebb éghajlatra.
békalepcse
2016. december 02. 20:35
"A rendőrség hozzátette, hogy veszélyes állatok nem tűntek fel a felvételeken. " Szerintem az embernél veszélyesebb állat nem is létezik... :-((((
cosmos
2016. december 02. 20:34
Ennyire uborkaszezon van? Rémes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!