Vasárnap eldől, ki lesz a francia jobboldal elnökjelöltje

2016. november 27. 10:57

François Fillon vagy Alain Juppé legyen-e a jobboldal jelöltje a francia elnökválasztáson? Erről döntenek vasárnap a franciák. Felmérések szerint Fillon az esélyesebb.

2016. november 27. 10:57

Megnyíltak a szavazóhelyiségek, vasárnap estére eldől, ki lesz a francia konzervatívok jelöltje a 2017-es elnökválasztáson. Az előválasztás második körébe két volt miniszterelnök, Alain Juppé és François Fillon került.

A felmérések szerint Fillon az esélyesebb, az első fordulóban is ő nyert.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. november 27. 18:55
A fentiek abból is látszanak, hogy mennyire nyomatja a média ezeket az áljobboldaliakat. Ahogyan Clintonnét is. Összefognak a vörösök és ezek az áljobboldaliak, hogy megakadályozzák a nemzeti erők győzelmét. Remélhetőleg nem sikerül nekik.
Akitlosz
2016. november 27. 18:53
Ők nem jobboldal és nem konzervatívok. Olyanok mint Németországban a CDU. Csak áljobboldal, de a bolsevistákkal fújnak egy követ és irtóznak a valódi jobboldaltól. A jobboldal igazi jelöltje Le Pen.
illiberator
2016. november 27. 11:33
Rég eldőlt: Marie Le Pen (Fillon, Juppé baloldali - Le Pen ellen a komcsikkal is szövetkeznek majd)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!