Pofán vágná Trumpot Robert De Niro

2016. október 09. 16:02

Az amerikai színészlegenda, Robert De Niro szerint Donald Trump republikánus elnökjelölt egetverően ostoba, sőt, egy nemzeti katasztrófa.

2016. október 09. 16:02

Robert De Niro, a veterán hollywoodi filmszínész többek között disznónak, kutyának, punknak, nemzeti katasztrófának, egetverően ostoba hülyének nevezte egy videóban Donald Trumpot, a republikánus elnökjelöltjét.

Azt is kinyilatkoztatta: szívesen pofá verné őt.

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. október 10. 10:44
Niro is naggyá tett ember. Beszél összevissza.
tango47
2016. október 10. 09:45
Jó, jó, hogy pofán verné, de remélem előbb kezet mos: http://player.hu/kult/nagyfater-elszabadul-kritika/
bölcsuhú
2016. október 10. 08:45
A hollywoodiak egy kaszt! Libsik, ergo "demokraták", még ha republikánus családba nősültek is be (ld. osztrák izompacsirta!).
catalina9
2016. október 10. 07:31
avmanster [Hozzászóló kiszűrése] 2016. október 10. 01:00 @Gusztáv13 ha Clintonné nyer, akkor sajnos könnyen nukleáris háború lesz Oroszországgal. Clintonné sajnos buta és makacs, akárcsak a támogatói. " "...Jeff Blankfort úgy utal Washingtonra, mint „a cionisták legfontosabb megszállt területére” Igaza van. A cionista zsidók erősebbek, mint valaha. A cionista keresztények erőteljes támogatásával az izraeli érdekek biztonságban vannak. A cionista marok szorítását az amerikai közel-keleti politikában lehetetlen tagadni. Az nem áll Amerika érdekében, hogy mindig azt tegye, ami Izraelnek a legjobb. Az USA-ban nem az amerikaiak vannak hatalmon, hanem egy elit és lobbik, amelyek az engedelmességig pénzelik (és fenyegetik) a politikusokat. Természetes, hogy háborúkat viselni olyan országokban, amelyeket a legtöbb amerikai megkeresni sem tud a térképen, nem áll a nép érdekében...."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!