Jól leteremtett a szerb kormányfő egy panaszkodó nyugdíjast

2016. október 16. 09:30

Adósságáról panaszkodott a Nišben sétáló Aleksandar Vučić szerb kormányfőnek egy helyi nyugdíjas, mire a miniszterelnök alaposan leteremtette a potenciális választópolgárt.

2016. október 16. 09:30

„Ki a bűnös mindezért? Ki a bűnös, hogy ekkora az adósságod? Talán a kormány tehet róla vagy a helyi önkormányzat? Milyen választ vársz most?” – ezt felelte a szerb kormányfő a Magyar Szó fordítása szerint a nyugdíjasnak. Az idős férfi azt mondta, harminc évig nem fizette a vízszámlát és az adóssága most már akkora, hogy képtelen befizetni a jó nyolcvanezer dínáros (körülbelül kétszázezer forintos) tartozást. Vučić végül arra kérte a férfit, nyugodjon meg, a polgármestert pedig arra, hogy segítsen megoldani az ügyet.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
killbillke
2016. október 16. 19:22
Szó sincs arról, hogy Vučić leteremtette volna! Nagyon is türelmesen végighallgatta!
Mystes
2016. október 16. 17:07
a Mandiner miért veszi át a 444 ostoba címadását? Vucic nem "teremtette le"! hanem rendkívül szolidan beszélt vele. a leteremtés az lett volna, ha elküldi a kurvaannyába, vagy oda sem engedik. amit Vucic neki mondott, a több, mint korrekt!
krakken96
2016. október 16. 14:00
mátyás király és a három lusta ember esete:)))
Harangláb
2016. október 16. 12:29
Amúgy igaza van a szerb kormányfőnek. Ez csak a posztkommunista országokban dívik, hogy minden egyéni kudarcért a kormány a felelős. Amerikában még a felvetést sem értenék, ha ott egy nyugdíja ezzel fordulna az elnökhöz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!