Felszólal a Pink Floyd Izrael ellen

2016. október 07. 11:16

A Pink Floyd zenekar még élő három tagja, Roger Waters, David Gilmour és Nick Mason közös közleményben álltak ki a gázai civilek mellett és az izraeli hadsereg ellen.

2016. október 07. 11:16

„A Pink Floyd összeáll, hogy kiálljon a Gázai Szabadságflotta Női mellett. David Gilmour, Nick Mason és Roger Waters együtt áll ki a Gázai Szabadságflotta Női mellett és sajnálja azt, hogy az izraeli hadsereg illegálisan letartóztatta és fogságba vetette őket a nemzetközi vizeken” – közölte a Pink Floyd Facebook-oldala.

Roger Waters, a Pink Floyd basszusgitárosa és vezető zeneszerzője régóta Izrael kritikusa és bojkottálója, a palesztin ügy támogatója.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoli atya
2016. október 08. 19:52
aFENTI LINK NEM JÓ, EZ INKÁBB https://www.youtube.com/watch?v=7OysMNY1SBE
OberEnnsinnen
2016. október 08. 16:42
"„A Pink Floyd összeáll, hogy kiálljon a Gázai Szabadságflotta Női mellett és sajnálja azt, hogy az izraeli hadsereg illegálisan letartóztatta és fogságba vetette őket a nemzetközi vizeken” – közölte a Pink Floyd Facebook-oldala." Bródy, Koncz, Dés estébé, estébé, ők tudnak erről? Nem tiltakoznak? Természetesen a Pink ellen...
catalina9
2016. október 08. 10:09
Lone_Wolf https://www.youtube.com/watch?v=6aSXr150A-4 [Hozzászóló kiszűrése] 2016. október 7. 21:07 TEHÁT bárkit aki ilyen eszközökhöz merésze nyúlni, irgalom és kímélet nélkül dúvadhoz méltó módon, le kell vadászni! Ezt csinálja izrael." no meg gyártja őket!!! "És hapsikáim?! Figyelembe véve hogy most mivel is néz szembe európa, 2x is gondoljátok meg, hogy mit mondtok izraelre, az ilyesfajta húzásaikra, mert most mi is ugyanezzel a démonnal nézünk farkaszemet, és csak úgy lehet legyőzni, ahogyan ők teszik!" Nem legyőzi őket, hanem ránk borítja.. Ezt hapsikám nyugodtan mondja meg Izraelnek, no meg a csatlósának az USÁ-nak. "..A 2001. szeptember 11-i támadások géprablói közül 15 szaúd-arábiai CIA ügynök volt, akik az amerikai kormánynak dolgoztak, nyilatkozta az iráni globális tévéállomásnak Dr. Kevin Barrett amerikai tudós, aki alapító tagja volt a „9/11-et kivizsgáló tudományos panelnek”. Az amerikai kormány célja az volt, hogy a Közel-Keletet Izraelnek kedvező módon pusztítsa el. ..." no innen jönnek a terroristák..
Peter8811
2016. október 08. 07:03
Nem tudom miért zrikálod Szkamp bácsit ő már tiszta, leszokott a kábítószerről, még tegnap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!