Nekünk még van lehetőségünk nemet mondani a terrorra

2016. július 15. 17:04

Nekünk magyaroknak még megvan a lehetőségünk arra, hogy ne éljünk egy olyan világban, ahol mindennapos a terror és mindennapos a terrorkészültség.

2016. július 15. 17:04
Edward Blake

Nekünk magyaroknak azonban nem kell egy ilyen világban élnünk. Egyáltalán nem kell hozzászoknunk sem a terrorhoz, sem pedig az állandó terrorkészültséghez. Nekünk még van választásunk. És van még lehetőségünk arra, hogy elkerüljük azt a brutális világot, amely Nyugat-Európában épp születőben van.

Ezért kell kiállnunk Magyarország szuverenitása mellett. Hogy a magyar nagyvárosokban soha ne játszódhassanak le olyan események, amelyek Párizsban, Nizzában vagy éppen Kölnben. Nekünk még megvan a lehetőségünk, hogy mindezt meggátoljuk. Nekünk még van lehetőségünk nemet mondani.

Ezért kell elmennünk októberben szavazni és behúzni az ikszet a NEM-re. Mert csak így mondhatunk nemet a terrorra.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!