Foci Eb: háborús hangulat uralkodott Marseille-ben

2016. június 12. 09:41

A szombati Anglia–Oroszország mérkőzés előtt eldurvultak a harcok a két tábor ultrái között. Az összecsapásokban több szurkoló életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2016. június 12. 09:41

A Foci Eb szombat esti Anglia–Oroszország mérkőzése előtt eldurvultak a két ország szurkolói között csütörtök óta tartó összecsapások.

Az ultrák verték, valamint üvegekkel, székekkel dobálták egymást – derül ki az Index összeállításából. A verekedésekben két szurkoló életveszélyes sérüléseket szenvedett, egyiküket a helyszínen újra kellet éleszteni.

A rendőrség vízágyúval és könnygázzal próbálta megfékezni az ultrákat, a rendbontások azonban a döntetlenre végződő meccs után is folytatódtak.

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cassi
2016. június 13. 00:57
Csak az a bökkenő, hogy ha kizárják az oroszokat és/vagy angolokat, akkor kő kövön nem marad a városban. Az ISIS ügynökei sírva menekülnének vissza Afrikába.
választópolgár
2016. június 12. 22:00
Ebben a városban fognak hamarosan többségbe kerülni a bevándorlók. Várható hogy az őslakos franciák kisebbségbe kerülésével, ezzel együtt a polgárháborús helyzet állandósulásával,itt fog kirobbanni valamilyen elszakadási kísérlet miután többségbe kerültek. A város hamarosan NGO zóna lesz.
2016. június 12. 21:10
A videóból a barbárkodáson kívül nem sok derült ki. Nem lehet tudin, melyik volt a brit, melyik az orosz. A pályán egyszerűbb volt a helyzet. Ha csak sápadt arcúakból állt a csapat, vagyis nem polkorrekt, akkor az az orosz, ha "színet eresztő" volt, mit a silány festésű ruha, vagyis polkorrekt, akkor az az angol.
tevevanegypupu
2016. június 12. 19:50
Oroszok, angolok meg a helybeli "rajongók" verték egymást és nagyon sokan voltak, a rendőrség nem nagyon tudott ellenük fellépni, sokkal kevesebben voltak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!