Szaúdi szakértő: Így verjünk helyesen nőket

2016. május 12. 12:00

Khaled Al-Saqaby szaúdi terapeuta videóban magyarázza el, hogyan kell jó muszlim módjára verni és fegyelmezni az asszonyokat.

2016. május 12. 12:00

Videóban magyarázza el Khaled Al-Saqaby szaúdi terapeuta, hogyan fegyelmezzék meg a muszlim férjek az engedetlen feleségeiket. Először is: távolodjanak el tőlük az ágyban vagy a házban. Ha ez nem elég, akkor jöhet a verés. De nem kell bottal vagy éles tárggyal verni, elég ha csak szimbolikusan ütlegeli. Nem a düh és a fájdalomokozás a lényeg, hanem a feleség kötelességekre való emlékeztetése a cél – magyarázza a jámbor muszlim terapeuta, aki „sajnálatosnak” tartja, hogy egyes feleségek egyenlőségben akarnak élni a férjeikkel.

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nisz
2016. május 13. 09:04
Ilyen szöveget persze mindenütt lehet találni, mert bunkók a világon mindenütt vannak. Ami megdöbbentő, az az, hogy mindezt egy vallási vezető mondja. Ilyen nézeteket a "művelt nyugat" nem tolerálhat!
Vigyázzunk
2016. május 12. 20:19
Ez valami hoax, vagy autentikus forrásból származik?
vidékilány
2016. május 12. 18:56
A "szaudi szakértő" pedig tájékozódjon az ázsiai lányok fiú nevelési szokásairól. Kötelezően vetíteni kellene a migráns szállókban. http://www.youtube.com/watch?v=YmxxQgxssXY http://www.youtube.com/watch?v=puEnTy5AmWU http://videa.hu/videok/jarmuvek/puszta-kezzel-verte-szet-a-fnNAry9KFhjpHfjo?start=96.667641
Harangláb
2016. május 12. 18:54
...Lehet, hogy migráns simogatók titokban erre várnak?!...meg kellene kérdezni valami PRK-félét erről...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!