Kifütyülték Trumpnak szóló gratulációját Rubio támogatói

2016. március 16. 07:58

Politikai cunamit él át az USA a versenyből kiszállt republikánus elnökjelölt szerint. Visszautasította Trump kifütyülését: a döntést a szavazók hozták, mondta.

2016. március 16. 07:58

Kifütyülték Marco Rubio Donald Trumpnak szóló gratulációját az amerikai elnökválasztási küzdelemből kiszálló republikánus jelölt támogatói. „Gratulálni szeretnék Donald Trump nagyarányú floridai győzelméhez” – mondja a floridai szenátor, majd úgy nyugtatja le a felháborodott tömeget, hogy közölte velük, a döntést a szavazók hozták.

Rubio szerint az USA nagy politikai vihart, sőt, cunamit él át. „Az emberek dühösek és nagyon frusztráltak, aggódnak az ország jövőjéért” – mondta.

Szerinte ennek oka 2007-2008-as gazdasági válság táján keresendő, ami számos ember életét tönkretette. Állítása szerint ő tisztában van a kisemberek problémáival, ő is élt már fizetésről fizetésre, ezért tudja, milyen az, amikor az utolsó dollárcentekből kell kifizetni az előző este elromlott klímát.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2016. március 16. 09:12
"tudja, milyen az, amikor az utolsó dollárcentekből kell kifizetni az előző este elromlott klímát." Anyadpicsajat meg jo hogy nem szaunat mondtal, rohadj meg :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!