Svédország kerítést épített a malmői pályaudvaron

2016. január 04. 11:12

Évtizedek után újra határellenőrzést vezetnek be a dán-svéd határon: a malmői pályaudvaron kerítéssel választják el egymástól a peronokat. Dánia ezzel párhuzamosan bejelentette: csökkenti a Svédországba tartó vonatok számát.

2016. január 04. 11:12

Svédország 65 év után újra bevezette a Dániából érkező utasok ellenőrzését, ezért kerítést építenek a malmői pályaudvaron. „Meg akarjuk akadályozni, hogy a belföldi utasok is belekeveredjenek az ellenőrzésbe, ezért ők a kerítés egyik felén maradnak, a Dániából érkezők viszont a kerítés másik oldalára kerülnek” – mondta a malmői rendőrség képviselője.

A dán vasúttársaság válaszul bejelentette, hogy csökkenti a Svédországba tartó vonatok számát. A svéd hatóságok az országba érkező menekültek növekvő száma miatt döntöttek a határellenőrzés visszaállítása mellett.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2016. január 05. 11:22
„Meg akarjuk akadályozni, hogy a belföldi utasok is belekeveredjenek az ellenőrzésbe, ezért ők a kerítés egyik felén maradnak, a Dániából érkezők viszont a kerítés másik oldalára kerülnek” – mondta a malmői rendőrség képviselője." Na, ha ezt megtudja az osztrák taxisofőr kancellár, lesz ám nagy hajcihő!
tango47
2016. január 05. 11:04
Álprobléma, terelés.
nanahan
2016. január 05. 10:59
ROTFLMAO
Szergej Csagajev
2016. január 05. 10:28
Kísértet járja be Európát... Az orbanizálódás és gonosz benáculás kísértete!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!