Gyanús pornak nézte a lisztet a belga TEK

2015. november 27. 21:56

Ki kellett üríteni csütörtökön a brüsszeli nagymecsetet, mert gyanús port találtak az épületben. Néhány órára biztonsági sávval vették körül a helyszínt. A hivatalos vizsgálat szerint a gyanúsnak hitt por valójában liszt volt.

2015. november 27. 21:56

Csütörtökön napközben a brüsszeli nagymecsetet ki kellett üríteni, mivel az épületben gyanús port találtak. Néhány órára egy biztonsági sávot alakítottak ki az imahely körül. A porról később, a hivatalos vizsgálatot követően kiderült, hogy liszt.

A terrorfenyegetettség szintjét a legmagasabb fokozatról közben a hármas, „komoly, lehetséges, valószínű” fokozatra csökkentették a belga fővárosban.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. november 29. 13:07
Mindenesetre a mecsetet ki lehetett üríttetni , átkutatni és alaposan bepoloskázni közben. Gondolom, muuszlimék is röhögnek, hogy be vannak már szarva a belgák, a lisztet is gyanúsnak találják.
trespass
2015. november 28. 11:58
Most mit kell gondolni? Azt, hogy a mi tek-ünk nem is idióta, vagy hogy ez a természetes máshol is? Esetleg azt, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik? Nagy Testvér segíts! Csak mert ideológiailag nem vagyok elég képzett... (Azt azért megjegyezném, hogy a belgák érthetően idegesek mostanában.)
küllő
2015. november 28. 11:45
A mi "hőseinken" nem tesznek túl. Ők már lerohantak egy jelmezbált is, és sikerült egyiknek a másikat 2 méterről combon lőni, hogy a mostani közröhejes meséjükről ne is szóljunk.
chack
2015. november 28. 10:27
Aki odarakta a lisztet és bejelentette a hatóságoknak, elérte a célját, bár csak ideiglenesen: kiürítették a mecsetet, és nem mehettek be a hívők. A terrorelhárítók meg profik voltak, tették a dolgukat. Ja, és nem az volt az első dolguk, hogy telenyomták a médiát a fehér porról szóló bejelentésről. (Talán az lenne a legjobb kezelése ennek a terrorveszélyes időszaknak, hogy nem mondanának semmi konkrétat. Fenyegetés érkezett, kiürítették, átvizsgálták, veszélyes anyagokat nem találtak, keresik a bejelentőt. Minek tippeket adni???)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!