A föld nyelte el az autókat Mississippiben

2015. november 09. 12:53

Megnyílt, majd tizenöt autót nyelt el a föld egy palacsintázó parkolójában szombaton Mississippiben. Szerencsére senki sem sérült meg.

2015. november 09. 12:53

Megnyílt, majd tizenöt autót nyelt el a föld egy palacsintázó parkolójában Mississippiben. A szombat este történt balesetben szerencsére senki nem sérült meg, de a járművek iszapba szorultak a tizenöt méter széles és százharmincnyolc méter hosszú szakadék alján. Az autók kimentése napokig fog tartani.

Szombat este az étteremben ülők arra lettek figyelmesek, hogy elment az áram, majd hangos robbanást hallottak.

Azt, hogy pontosan mi történt, egyenlőre nem lehet tudni, az okokra hétfőn próbálnak fényt deríteni a hatóságok.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2015. november 09. 19:57
A lemeztektonika, föld alatti folyók, bányászat és egyéb mozgások rengeteg üreget csinálnak a föld mélyén. ezek időnként a felszínen is nyomot hagynak, ilyen formában. Például, Afrika ép most kezd ketté szakadni és hatalmas repedés tátong a valaha együvé tartozó mező közepén. Amerika amúgy is egy közelgő katasztrófa elé néz. A sárga kövek nemzeti park látványos gejzírjei egy szupervulkán utó és előhatásai. Az a terület naponta emelkedik-süllyed 50-60 centimétert, ami egy hatalmas kitörés előjele is lehet. Ennek a szupervulkánnak a kalderája tulajdonképpen a Yellowstone park, ami jelek szerint kitörni készül. Ezen magmakamra feltöltődés hatása kiterjed egész földrészre, tehát egy hasadás simán része lehet ennek a kitörés előtti talajmozgásnak.
lynx
2015. november 09. 14:50
Beszakadt a csatorna boltozata. Lehet gáz került bele, ami berobbant.
Selamat
2015. november 09. 14:46
Komodor kutyatárs! Beírásaidra emlékezvén, soha nem hittem volna, hogy valaha is egyet fogok érteni veled. És tessék, mégis lőn. Maximálisan igazad van, rohadt gyurcsány!
Békanász a hasadon
2015. november 09. 14:34
Missisippi főpolgármestere a Demszki lett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!