Orbán segítségét kérte egy müncheni Pegida-tüntető

2015. szeptember 11. 16:32

Orbán, segíts! — ez volt olvasható egy transzparensen a müncheni Pegida szeptember 7-i tüntetésén. A nyugat iszlamizálódása ellen felszólaló szélsőjobboldali szervezet rendezvényén körülbelül félszázan vettek részt.

2015. szeptember 11. 16:32

„Orbán, segíts!” — többek között ezzel a felirattal tüntettek szeptember 7-én Münchenben a Pegida bajorországi szervezetének demonstrációján. (A transzparenst badlucklouie mikroblogger szúrta ki, az ő fotóját közöljük.) A Demotix fotós beszámolója szerint körülbelül ötvenen lehettek a tüntetők, akik bajor és német zászlókkal felszerelve demonstráltak a bajor fővárosba érkező menekültáradat ellen.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. október 01. 15:43
A PEGIDA-ból egy széleskörű európai mozgalmat kellene létrehozni! Amíg nem késő...
korona
2015. szeptember 11. 22:40
Nincs igazság. Azaz, annyi igazság van, ahány ember van. Mindegyiknek igazsága van. Ezek nem juthatnak érvényre, ellentmondanak egymással. De ebből a sok igazságból meg lehet alkotni egy csillogó, hideg, okos, márványszerű hazugságot, melyet az emberek igazságnak neveznek. - Kosztolányi Dezső
korona
2015. szeptember 11. 22:01
Istenem szeretlek téged és imádlak Téged, remélek tebenned és szeretlek Téged! Bocsánatot kérek mindazokért, akik nem hisznek, és nem imádkoznak , nem remélnek és nem szeretnek Téged. Legszentebb szentháromság! Atya Fiú és Szentlkélek! mély tisztelettel imádlak és felajánlom Neked a Mi Urunk Jézus Krisztus drága testét és vérét, lelkét és Istenségét aki jelen van a Föld összes tabernákulumában, engesztelésül szidalmakért , szentségtörésekért, amelyekkel megbántják . Jézus Szentséges Szívének és Mária Szeplőtelen Szívének érdemeiért könyörgök a szegény bűnösök megtéréséért! Ámen SZŰZANYÁM KÉRLEK ESENGVE, HATHATÓSAN VÉSD A SZÍMEMBE SZENT FIADNAK SEBEIT !!!
korona
2015. szeptember 11. 20:49
Azt találom, hogy a magyarországi zsidók is ÖNTIK AZ OLAJAT A TŰZRE. Lehet, hogy ezt a feladatot kapták a felettükállóktól. Azt, hogy most ők is ágáljanak a bevándorlók ellen, tüzeljék a lakosságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!