Migránspárti tüntetést oszlattak Svájcban

2015. szeptember 06. 23:38

Gumilövedékekkel kényszerített meghátrálásra egy migránspárti tüntetést a svájci rendőrség Zürichben. Egy felhevült demonstráló paprikaspray-t is kapott.

2015. szeptember 06. 23:38

A nyitottabb menekültpolitikáért tüntettek a svájci Zürichben – számolt be a swissinfo.ch. A helyi művészek által szervezett megmozduláson egy-két ezren vettek részt, többek közt „Nyitott szív, nyitott szellem, nyitott határok” transzparensekkel. A tüntetők rövid idő után a városközpont felé vonultak volna, azonban a rendőrség útjukat állta.

A sorfalat álló rendőrök gumilövedékekkel szorították vissza vissza a tüntetőket, illetve a felvételen látható, hogy egy nővel szemben paprikaspray-t is bevetettek.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. szeptember 07. 09:23
Sejtettem én, hogy a svájciak ilyen nácik! Mert ugye aki gumilövedéket használ tüntetőkkel szemben az csak náci lehet.
Bokros Birka
2015. szeptember 07. 09:20
Kitiltani zseb Mórickáékat Európából!
Bokros Birka
2015. szeptember 07. 09:19
Ilyenkor svájci zseb Móricka a szociáldemokrata párt üdvöskéje kéri vajon Svájc elszigetelését? Mi Magyarok nem verjük és nem lövöldözzük migránsaikat és még Gyurcsótányt sem hallottam megnyilvánulni sem a görög, sem a svájci oszlatás ügyében.
simonszól
2015. szeptember 07. 09:03
Náci kutyák!Bántani az idegenek mellett tüntizőket?Mikor az idegen szééép?Pfuj!-------Ti sem fogtok kimaradni a jóból!Vége a kényelemnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!