Megkeresztelték Vilmos herceg kislányát

2015. július 06. 12:01

Megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő kislányát, Charlotte-ot. A hercegnő negyedik a brit trónutódlási sorban, így nem valószínű, hogy az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

2015. július 06. 12:01

Megkeresztelték Charlotte-ot, Vilmos herceg és Katalin hercegnő lányát vasárnap délután a sandringhami Mária Magdaléna-templomban. A ceremónián jelen volt II. Erzsébet királynő is.

Charlotte Vilmos herceg édesapja, Károly trónörökös angol nevének (Charles) női változata. Charlotte emellett a második keresztneve Katalin hercegnő húgának, Pippa Middletonnak. Charlotte hercegnő – nagyapja, Károly trónörökös, édesapja, Vilmos herceg, és bátyja, György után – a negyedik a brit trónutódlási sorban, így nem valószínű, hogy az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 06. 15:54
És?
wartog
2015. július 06. 15:00
Ez a királykodás egy történelmi kövület. Ha kontraszelekció hozta volna őket létre, akkor ok. De nem mert nagy részük genetikai hulladék volt.Értem pl. vérzékenység.A vér színe sem kék, hanem inkább lassan lila.Tán ez volt a cél valahol.
Selamat
2015. július 06. 14:53
Pont ennek lesz köszönhető majd, hogy legalább lesz egy uralkodástól mentes, akár teljesen normális emberi élete.
Burmin
2015. július 06. 14:07
Talán szólj a briteknek hogy változtassanak államformát és a korábbi címeket is dobják a sutba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!