Charlotte lett az újszülött brit hercegnő neve

2015. május 04. 16:29

Két nappal a születése után, Vilmos herceg és Katalin hercegné bejelentették, hogy második gyermeküket Charlotte Elizabeth Diana-nak fogják hívni.

2015. május 04. 16:29

Vilmos herceg, és Katalin hercegné két nappal második gyermekük születése után jelentette be, hogy az újszülött a Charlotte Elizabeth Diana nevet fogja viselni – jelentette be a Kensington-palota. A trónutódlási rangsorban negyedik kislányt, így Charlotte, cambridge-i hercegnőként fogják ismerni.

A hercegi pár második gyermeke május 2-án, londoni idő szerint 8 óra 34 perckor, több mint 3700 grammal született. A szülésnél Vilmos herceg is jelen volt a nyugat-londoni Paddington városrész St. Mary's kórházának Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján, ahol korábban Charlotte testvére, György herceg is megszületett. A pár első gyermeke 2013. júliusában jött világra.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2015. május 04. 17:44
Издание отмечает, что в России не могут поверить в то, что всего через несколько часов после родов герцогиня Кембриджская смогла выйти на крыльцо лондонского госпиталя, держать на руках новорожденную и самостоятельно дойти до машины. http://7days.ru/news/etogo-ne-mozhet-byt-v-rossii-ne-veryat-v-to-chto-keyt-middlton-rodila-sama.htm
kjoji
2015. május 04. 16:58
Na, végre egy jó és fontos hír...
alles müller oder was
2015. május 04. 16:51
Engem a japán császári herceg gyermekének a neve érdekelne, legközelebb arról írjatok!
Péter Gábor Bátor Tábor
2015. május 04. 16:46
Reméljük, nem lesz olyan vérengző, mint a magyar Sarolt fejedelmasszony... :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!